AcasăMoney&PeopleIncredibil cât au ajuns să măsoare fiii lui Ghiță Mureșan, al doilea...

Incredibil cât au ajuns să măsoare fiii lui Ghiță Mureșan, al doilea cel mai înalt baschetbalist din istoria NBA! Când ies pe stradă…

Așa tată, așa fii! Incredbil cât au ajuns să măsoare în înălțime fiii lui Ghiță Mureșean, cel mai titrat baschetbalist român din istoria sportului, și, timp de două decenii, recordmanul la înălțime din NBA.

”Big Ghiță”, care zilele trecute a împlinit 52 de ani, are doi băieți, pe George (25 de ani) și Victor (23 de ani). Studenți amândoi, fiii fostei vedete NBA calcă pe urmele tatălui lor, cel puțin la înălțime. Însă nu se apropie de cei 2,36 metri ai fostului jucător de la Washington Wizards (Bullets, în acei ani) și New Jersey Nets, dar au trecut de baremul de 2 metri.

George are 2,06 metri și este jucător amator, iar  ”prâslea” Victor are 2,11 metri și joacă în echipa facultății.

Incredibil cât au ajuns să măsoare George și Victor, fiii lui Ghiță Mureșan

Incredibil cât au ajuns să măsoare fiii lui Ghiță Mureșan

Ghiță, care a fost timp de două sezoane jucătorul cu cea mai bună eficiență a aruncărilor din liga nord-americană (în 7 ani petrecuți în NBA a jucat în 307 meciuri și a înscris 3020 puncte) uimește când iese cui flăcăii săi pe stradă.

Nici soția sa, Liliana, mama celor doi nu este chiar scundă. Fosta jucătorare de baschet are 1,85 metri. Familia Ghiță locuiește în Washington iar Ghiță Mureșan se ocupă de propria sa academie de baschet. Fostul star ce a jucat alături de Billy Cristal în filmul ”MyGiant”, în videoclipul succesului ”My Name is” al lui Eminem dar și în multe spoturi publicitare, nu a uitat de unde a plecat și, anual organizează campionate dedicate micilor jucători în România.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.