AcasăMoney&PeopleIoana Ginghină și-a deschis propria școală de actorie. Înainte de business este...

Ioana Ginghină și-a deschis propria școală de actorie. Înainte de business este o pasiune, iubirea sa pentru copii

Populară actriță de teatru și film și mamă, Ioana Ginghină își mai găsește timp și pentru meseria de profesoară. Pe lângă activitatea sa profesională învață actorie zeci de alți copii talentați.

Vedeta serialelor de mare succes ”Adela”, ”Regina” ori ”Inima de tigan”, actrița este și anteprenoare, MiniArtShow by Ioana Ginghină fiind propria sa școală de actorie dedicată celor mici. Un proiect de care frumoasa actriță este extrem de mândră.

”Descopăr o lume atât de frumoasă. Copiii sunt minunaţi, iar părinţii care vin aici sunt extrem de deschişi şi înţelegători. De aici îmi hrănesc sufletul. Anul acesta va fi primul an când voi începe să lucrez şi cu adulţii diferite ateliere de dezvoltare personală, plus că vor urma mai multe ateliere interactive pentru copii şi, bineînţeles, cutii creative noi”, spune despre propria sa școală și afacere fosta soție a actorului Alexandru Papadopol.

Ioana Ginghină și-a deschis propria școală de actorie. Înainte de business este o pasiune, iubirea sa pentru copii

Inna nu urcă pe scenă fără 15.000 de euro! Ce avere impresionantă a făcut solista

Ioana Ginghină, și-a deschis propria școală de actorie: ”De aici îmi hrănesc sufletul”

Începând cu acestă lună, școala de teatru a Ioanei Ginghină începe un nou proiect, Atelierul cu Povești dedicat grupelor mici de copii (2-6 ani) , aceștia urmând să ia parte la experiețe inedite, inspirate din povești și menite să le stimuleze creativitatea. ”Atunci când am creat MiniArtShiw mi-am dorit să fac programe de educare a copiilor prin teatru, prin creativitate, prin artă. Spectacolul de teatru nu trebuie confundat cu spectacolul interactiv, pentru ca sunt total diferite. Teatru este atunci când publicul este obsevator, vizioneaza o poveste jucată live de actori, cu o viziune regizorala subiectiva. Spectacolul de teatru este în primul, rând arta în echipă, se întâlnesc un producator cu o idee, un regizor, un scenograf, un compozitor, un coregraf și o echipa de actori. Toți pun la cale o poveste, un mesaj pe care vor să-l arate publicului în cel mai frumos mod.Niciodată spectacolul de teatru nu instigă la galagie, la interactivitate agresivă ci mai mult la o introspecție, la o evaluare a sentimentelor și a comportamentului, pentru ca spectatorului să i se dea de gândit. De aici vine si stimularea creativă, dezvoltatrea imaginatiei, care sunt necesare atât adultilor cât și copiilor”, își justifică munca Ioana Ginghină, actriță și anteprenor.

Dana Săvuică, face afaceri din propriile pasiuni. Prima româncă ce a pozat în Playboy trăiește o  vacanță continuă

 

 

Ultimele Articole