AcasăMoney&PeopleIon Țiriac construiește sute de apartamente și un monument funerar la Bellu!...

Ion Țiriac construiește sute de apartamente și un monument funerar la Bellu! Cât ar fi plătit miliardarul ca el și familia sa să aibă locuri de veci lângă marile personalități ale României

Printre ultimele succese imobiliare ale magnatului Ion Țiriac se numără sute de noi apartamente pe proprietățile pe care le deține la Brașov, Timișoara și Otopeni, finalizarea Țiriac Tower, continuarea cartierului Stejarii din București și…amenajarea unui monument funerar la Cimitirul Bellu ce va găzdui locuri de veci.

Miliardarul (83 ani) mulți ani la rând cel mai bogat român, a făcut o achiziție neobișnuită, o parcelă de teren în  cimitirul emblematic al Bucureștiului, Bellu, locul unde își au somnul de veci multe din personalitățile României.

 În cimitirul-muzeu unde au fost înhumați marii scriitori, pictori, artiști de tot felul, oameni politici și afaceriști ai ultimilor două secole, Ion Țiriac ar fi cumpărat un loc generos, unde pot fi amenajate 18 cripte ( 12 subterane și 6 supraterane). Spațiu pe care urmează să se ridice o construcție din granit, teren pe care s-ar fi plătit 80.000 de euro. Adică echivalentul unui apartament cu două camere într-o zonă bună a Capitalei.

Ion Țiriac construiește sute de apartamente și un monument funerar la Bellu!

 Achiziție conformată și de nonconformistul său prieten, Ilie Năstase, care glumește pe seama achiziției neobișnuite, parcela din cimitir

”Și-a cumpărat el o parcelă la Bellu, a vrut să mă invite și pe mine. I-am spus că vin, dar cu condiția să stau eu deasupra. Toata viața a fost el deasupra, acum ar fi momentul să facem schimb”, s-a amuzat Ilie Năstase.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.