Naș de carieră! Ionut Dolanescu investește în familie! Este vedeta cu cei mai mulți fini, 310 la număr

Ionuț Dolănescu este vedeta cu cei mai mulți fini! În 12 ani de relație cu frumoasa sa soție, Doinița, a cununat și botezat pe bandă rulantă și are nu mai puțin de 320 de nășiți. Vrea să bată recordul tatălui său!

Are circa 310 de fini și este hotărât să continue tradiția moștenită de la tatăl său. Ion Dolănescu a devenit celebru și pentru că avea, la modul cel mai serios, peste 1000 de fini, un întreg imperiu de familie. ”Nu am refuzat niciodată să nășim ori să cununăm pe cineva, mai ales aici, în România e un obicei de mare preț pentru noi, pentru familia noastră, pe care l-am preluat de la tata. Întotdeauna casa tatălui meu, unde am copilărit, era plină de fini și prieteni. Avem finuți de origine română și în Statele Unite, i-am botezat acolo”, ne spune Ionuț Dolănescu, naș de carieră!

Ele sunt marile vedete de la Hollywood cu origini românești

Ionuț Dolănescu este vedeta cu cei mai mulți fini! Tatăl său a avut peste 1000 de fini

 ”Recent, chiar în satul unde s-a născut tatăl meu, mi s-a întâmplat să cunun pe cineva căruia i-am fost și naș de botez. Cum trec anii, l-am condus la altar pe cel care l-am ținut în brațe deasupra cristelniței, alături de tatăl meu, Ion Dolănescu”, adaugă Ionuț, care, weekend de weekend e naș, de botez ori cununie. Duminica trecută a fost naș de botez pentru nepoțelul cunoscutei realizatoare de emisiuni foclorice, Elise Stan. O fastuaosa ceremonie la care a fost prezentă mai toată suflarea muzicii populare.

Au apărut PRIMELE IMAGINI de la botezul fetiței lui Smiley! Și-a creștinat fetița în mare secret

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed