Ele sunt marile vedete de la Hollywood cu origini românești

Ele sunt marile vedete de la Hollywood cu origini românești.

În afara actorilor români ce au avut priviegiul să joace în superproducții, amintim  Sebastian Stan, Marcel Iureș ori Maia Morgenstern, ați fi uimiți să aflați că sunt  multe nume ale Hollywood-ului  prin venele cărora curge sânge de român. Dustin Hoffman, Wynona Ryder, Natalie Portman, Natalie Grey,Hervey Keitel ori Fran Drescher (”The Nanny”) sunt vedete care au declarat cu mândrie că se trag din neam românesc.

Dustin Hoffman s-a născut din părinți evrei de origine română. El a vorbit pentru prima oară de originile sale în 2006, potrivit The Jewish Chronicle. ”Sunt un evreu ruso-român. Îmi plac heringii și vodca și simt că asta vine din ADN-ul meu”, declarat atunci Dustin dintr-o mamă românca (Liliana) și un tată evreu ucrainean (Harry Hoffman).

Winona Ryder, Natalie Portman ori Hervey Keitel sunt câteva din marile vedete de la Hollywood cu origini românești

Winona Ryder, pe numele său Winona Laura Horowitz, a avut bunicii din partea tatălui  născuți în România* Câștigătoarea unui Oscar (2011, ”Black Swan”), străbunicii din partea tatălui lui Natalie Portman sunt români. Poza străbunicii sale o însoțește mereu în portmoneu* Legendara actriță Nadia Gray, cea care a întruchipat-o pe Sue Ellen (”Dallas”) s-a născut la București, în 1923, din mama basarabeancă. A fost chiar soția celui mai mare pilot al aviației militare românești, Constantin ”Bâzu” Cantacuzino.

Natalie Portman, Fran Drescher și Winona Ryder
Natalie Portman, Fran Drescher și Winona Ryder sunt mari vedete de la Hollywood cu origini românești

Au apărut PRIMELE IMAGINI de la botezul fetiței lui Smiley! Și-a creștinat fetița în mare secret

Mila Kunis s-a născut la Cernăuţi, iar mama sa are origini româneşti. Mila a fost desemnată de revista Esquire ca fiind cea mai sexy femeie* Fosta soție a legendarului Humphy Bogart, frumoasa de altădată a Hollywoodului, și Lauren Becall a avut origini românești* Fran Drescher din popularul serial ”Dădaca” a confirmat chiar într-o vizită, în România că străbunica sa s-a născut în Focșani* Mama marelui actor Hervey Keitel (”Taxi Driver”) s-a născut la Brăila iar primul ”Dracula” (1931), Bela Lugasi s-a născut la Lugoj * Cel mai cunoscut român din istoria cinematografiei este Johnny Weissmuller. Cel ce l-a interpretat primul pe Tarzan, șvabul Peter Johann Weissmüller s-a născut la Timișoara în 1904.

O cunoscută vedetă a rupt colaborarea cu Pro TV. Se bârfește că a plecat direct la concurență, la Antena 1

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed