Jeff Bezos se mută pe insula miliardarilor din Miami. Cum arată noul său conac de 90 milioane $

Jeff Bezos și-a achiziționat recent un al treilea conac impresionant în Miami, cunoscut sub denumirea de „Buncărul Miliardarilor”.

Această proprietate de lux, evaluată la 90 de milioane de dolari, se alătură portofoliului imobiliar impresionant al fondatorului Amazon, potrivit informațiilor publicate de Business Insider.

Un conac de lux pe o insula exclusivistă

Noul conac al lui Jeff Bezos este situat pe insula Indian Creek, o zonă extrem de exclusivistă, recunoscută pentru locuitorii săi celebri și măsurile de securitate stricte. Cu șase dormitoare și nouă băi, proprietatea oferă un spațiu generos și luxos. De asemenea, conacul dispune de o grădină cu vedere la ocean, o piscină și o casă de oaspeți, toate concepute pentru a oferi confort și intimitate.

O comunitate mică și selectă

Indian Creek, denumită adesea „Billionaire Bunker”, găzduiește mai puțin de 100 de rezidenți, printre care se numără personalități precum Julio Iglesias, Ivanka Trump și Tom Brady. Insula are propriul primar și propria poliție, asigurând un nivel de securitate și exclusivitate fără egal.

La 60 de ani, Bezzos a dat 90 de milioane $ pentru a fi mai aproape de părinți

Jeff Bezos a anunțat în noiembrie că intenționează să se mute în Miami pentru a fi mai aproape de părinții săi. Dar și de operațiunile companiei sale de explorare spațială, Blue Origin, situate relativ aproape, în Cape Canaveral. Totuși, surse din presă sugerează că un alt motiv ar fi avantajele fiscale ale statului Florida, care nu impune impozit pe câștigurile de capital. Bezos se va muta în noul conac odată ce va începe demolarea celor două vile pe care le deține deja pe insulă. Aceasta mișcare face parte dintr-un plan amplu de renovare și construcție, menit să aducă proprietățile sale la standardele dorite.

Jeff Bezos se mută în zona milardarilor din Miami. A dat 90 de milioane pe noul său conac

Un gigant al afacerilor cu o avere de circa 200 de miliarde $

Cu o avere estimată la 200 de miliarde de dolari, Jeff Bezos a revenit recent pe primul loc în clasamentul miliardarilor întocmit de Bloomberg. L-a devansat pe Elon Musk, CEO-ul Tesla și SpaceX, a cărui avere este evaluată la 198 de miliarde de dolari. CEO-ul grupului francez LVMH, Bernard Arnault, se menține pe locul trei.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed