Joe Biden, legat și aruncat în bena unei camionete. Așa îl vede Donald Trump pe președintele american

0

Echipa de campanie a preşedintelui Joe Biden îl acuză pe Donald Trump de incitare la ”violenţă politică”, după ce miliardarul republican a publicat pe reţeaua sa de socializare Truth Social un video în care democratul apare legat la mâini şi la picioare, relatează AFP.

”Această imagine a lui Donald Trump este genul de prostii pe care le postezi atunci când îndemni la un măcel”, a denunţat sâmbătă un purtător de cuvânt al campaniei lui Joe Biden, evocând declaraţii recente ale fostului preşedinte republican.

”Trump incită cu regularitate la violenţă politică şi a venit timpul ca oamenii să-l ia în serios”, subliniază el.

Primul mandat al lui Donald Trump s-a încheiat cu o luare cu asalt a Capitoliului de către sute de susţinători ai lui Donalt Trump, aminteşte el.

Fostul preşedinte a publicat vineri pe reţeaua sa de socializare Truth Social un video în care apar două maşini în mers, împodobite cu teaguri şi autocolante în semn de susţinere a lui Donald Trump.

Pe oblonul unuia dintre vehicule, o camionetă, apare o imagine cu un Joe Biden legat la mâini şi la picioare.

Această postare a fost condamnată de către echipa democratului, care vede în ea un nou exemplu al retoricii tot mai violente a candidatului republican în alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Joe Biden şi Donald Trump, care s-au înfruntat la urne în 2020, sunt siguri de învestirile lor în alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Echipa de campanie a lui Donald Trump a respins acuzaţiile.

Democraţii ”nu doar că au îndemnat la violenţă josnică împotriva preşedintelui Trump şi a familiei sale. Ei sunt pe cale să armeze sistemul juduciar împotriva sa”, a declarat un purtător de cuvânt al acestuia, Steven Cheung.

El se referă la dosarele judiciare în care este inculpat Donald Trump.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.