Chef Joseph Hadad a băgat 300.000 de euro într-un nou restaurant. Face naveta între cele trei localuri ale sale

Joseph Hadad nu mai are timp de pierdut pe drumuri, în București și a găsit rapid soluția. Vedeta Master Chef, cea mai cunoscută emisiune culinară de televiziune, a investit 300.000 de euro pentru a grupa restaurantele sale în aceeși zonă centrală.

Chef Hadad a închis restaurantul pe care îl avea în deschis în nordul Bucureștiului și a deschis unul nou, lângă cele pe care le avea în spatele Ateneului Român. Astfel, celebrul bucătar poate fi prezent mai ușor în bucătăriile localurilor sale, cel mai nou deschis fiind tot un bistro cu specific nord african. Deși e născut în Ierusalim, Israel, Joseph Hadad (62 de ani) are origini arăbești, mama sa fiind marocană și tatăl tunisian.

Rusoaica din muzica ușoară, Marina Voica are teama unui război în zonă! ”Și România este condamnată”

Chef Joseph Hadad a băgat 300.000 de euro într-un nou restaurant. Face naveta între cele trei localuri ale sale, apropiate între ele

Noul restaurant a fost amenajat în stil marocan și are o capacitate circa 80 de locuri în interior și tot atâtea pe terasă.

Anteprenor în România de mai mult de 25 de ani, real star al bucătăriei internaționale, Joseph Hadad controlează cu ușurință specificul celor trei localuri ale sale, căci cunoaște secretele a circa 2000 de rețete sofisticate. „Nu mi-a plăcut să învăţ la şcoală. Am fost oaia neagră a casei eu, dintre cei 3 fraţi. Şi a zis „ce facem cu Joseph ăsta, nu îi place la şcoală tot timpul vine fără teme. Mie mi-a plăcut sport, dar nu mi-a plăcut să învăţ. Pe tata l-au luat nervii, era puternic aşa şi spune „o să hotărăsc eu ce o să fac cu tine, tu o să fii bucătar. Bucătar pe vremuri era meserie de stradă. Bucătar? Ceapă, usturoi”, mai spune chef Hadad.

Stele de cinema și legende pop-rock s-au delectate cu mâncărurile lui Joseph Hadad, amintim: Robert de Niro, Madonna, Frank Sinatra ori Michael Jackson.

”Leul” Dan Șucu investește 10 milioane de euro în două baze sportive părăsite, în București! 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed