AcasăMoney&PeopleLa 46 de ani, Angela Rusu este însărcinată iar! Fiica ei cea...

La 46 de ani, Angela Rusu este însărcinată iar! Fiica ei cea mare are 25 de ani!

Angela Rusu mai are două fete, de 25, respectiv 18 ani,din căsătorii diferite. Soțul ei, Marius Moldovan este în culmea fericirii!

Cântăreața, originară din Gherla, și-a dorit enorm să mai aibă un copil cu Marius și a făcut multe drumuri la o clinică de fertilizare din București până reușească. ”Sunt însărcinată în patru luni jumătate, adică 18 săptămâni. Este cea mai mare minune pe care o așteptăm de ani de zile. Am apelat la o clinică de fertilizare, la medicul Andreas Vithoulkas, căruia vreau să îi mulțumesc foarte mult pentru toate eforturile pe care le-a făcut. Maria o va chema pe fetiță, este un nume deosebit, pur. I-am aranjat deja camera.

Alex Vasilache, primul artist vaccinat anti COVID-19. Cum a avut această șansă solistul trupei Jukebox

Am avut și evenimente, pot să cânt în continuare, nu am grețuri, nu am niciun alt disconfort”, a mărturisit Angela pe canalul ei de Youtube, pe care l-a inaugurat cu acestă ocazie.

Vestea ce i-a bucurat pe toți din familia sa vine după o serie de evenimente neplăcute din viața sa, cel mai mare fiind incendiul ce a mistuit întreaga sa agoniseală în 20 de ani de cântat, salonul de evenimente de 500.000 euro pe care tocmai îl inaugurase la Gherla.

Adrian Sărmășan cere aproape un milion euro pe domeniul său. Solistul mai vinde și… un munte

Ultimele Articole