AcasăActualitateLa ce se folosește bicarbonatul de sodiu. 7 întrebuințări extrem de simple

La ce se folosește bicarbonatul de sodiu. 7 întrebuințări extrem de simple

La ce se folosește bicarbonatul de sodiu. 7 întrebuințări extrem de simple. Bicarbonatul de sodiu poate fi considerat un ingredient minune având în vedere întrebuințările pe care le are.

Iată doar 7 metode în care îl poți utiliza pentru a avea rezultate rapide.

La ce se folosește bicarbonatul de sodiu. 7 întrebuințări extrem de simple

  1. Împrospătarea respirației. Se amestecă o lingură de bicarbonat cu o ceașcă de apă și clătește-ți gura cu acest amestec dimineața și seara.
  2. Albirea dinților. Odată la două săptămâni, se spală dinții cu bicarbonat de sodiu. Acesta poate îndepărta tartrul și ajută la menținerea unui pH neutru în gură.
  1. Exfolierea pielii. Amestecă 3 părți de bicarbonat de sodiu cu apă minerală fără bule sau cu apă termală și masează-ți apoi, ușor, cu mișcări circulare și blânde, pielea, în principal în zona T – frunte, nas, bărbie, dar și la nivelul jumătății obrazului, sub pomeți, unde se acumulează, de regulă, mai multe celule moarte. Clătește la final pielea cu apă călduță și bucură-te de rezultate.
  1. Calmarea arsurilor și a iritațiior de la nivelul pielii. Dizolvă 1-2 lingurițe de bicarbonat de sodiu într-un pahar de apă călduță, pe care apoi o poți ține la frigider pentru ca senzația de răcorire să fie și mai puternică.
  2. Curățarea suprafețelor. Pentru a folosi bicarbonat pentru curățarea cuptorului, a blatului de bucătărie, a chiuvetei, a cuptorului cu microunde sau a plitei de la aragaz, nu trebuie să faci altceva decât să prepari o pastă din bicarbonat și apă. Folosește apoi pasta pe post de produs de curățare și vei observa rezultatele imediat.
  3. Îndepărtarea petelor de pe covor. Prepară o soluție pe bază de bicarbonat de sodiu și oțet și folosește-o pentru a curăța petele de pe covoare, apoi aspiră.
  4. Odorizant pentru pantofi. Pune câte o lingură de bicarbonat de sodiu într-un săculeț din tifon, apoi introdu fiecare săculeț în câte un pantof. Lasă bicarbonatul să absoarbă mirosurile neplăcute peste noapte și bucură-te a doua zi de mirosul proaspăt din încălțări.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.