La mulți ani, Nicu Covaci! Legendarul solist se află în convalescență, veștile nefiind tocmai bune

La mulți ani, Nicu Covaci! Liderul singurei legende a etno rock-ului românesc, omul cu cea mai frumoasă poveste din muzica românească, împlinește astăzi 77 de ani.

Starea sa de sănătate este stabilă după operația pe creier suportată, dar, din păcate, nu este tocmai bună. Veștile sunt date de trupeții săi care respectă dorința marelui muzician și își continuă turneul fără acesta. Condiția medicalā nu îi permite vizite, inclusiv noi limităm contactul”, transmit aceștia despre starea simbolului muzicii românești, cel ce a lăsat cea mai frumoasă și îndrăzneață poveste muzicală.

La mulți ani Nicu Covaci, la 77 ani! Și-ar fi dorit să se aniverseze pe scenă!

Curajul său nebunesc de a-și scoate trupeții din țară ascunși în boxe este o poveste ce a dat putere la minioane de români. Muzicianul  și-ar fi dorit nespus să-și sărbătorească ziua cu prietenii săi, pe scenă, într-un concert, așa cum și-a ținut obiceiul în ultimii ani. Însă condiția sa medicală nu este favorabilă în acest moment. Artistul a început recuperarea la secția de radioterapie a principalului spital bănătean, a fost externat și se află în grija unor prieteni buni din Timișoara.

La mulți ani, Nicu Covaci! De ziua sa, filmul ”Phoenix-Povestea” va fi prezent în Cinema Europa din București

Phoenix, trupa sa, va cânta pe 22 aprilie la București, pe 26 aprilie la Bacău și la Iași pe 27 aprilie și Târgoviște (1 mai), iar filmul ”Phoenix Povestea” va putea fi vizionat astăzi de ziua sa, la Cinema Europa.

La mulți ani, Nicu Covaci! ”De-a lungul istoriei sale tumultoase, formația a suferit transformări, însă de fiecare dată am păstrat stilul și mesajul. Se pare că tocmai acest mesaj de iubitori de țară reușește să sensibilizeze sufletele fanilor noștri, așa că m-am decis să duc la capăt un proiect de suflet mai vechi”, spune Covaci despre trupa în fruntea căreia se află de șase decenii și pe care o lasă moștenire muzicienilor săi mai tineri.

La multi ani, Nicu Covaci!

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed