La un an de la moartea lui Mihai Constantinescu, mormântul acestuia este acoperit cu sute de flori. Simona, fosta soție, a organizat slujba de pomenire

Soția defunctului artist, Simona Constantinescu i-a organizat parastasul și slujba de comemorare celui care a bucurat generații de iubitori ai muzicii ușoare românești.

Ceremonia a avut loc la câpătâiul marelui cântăreț, înhumat la Cimitirul Ghencea Civil, și au fost prezenți  Adrian Daminescu și soția sa, doamna Daniela Teodora Daminescu. ”A trecut deja un an de când Mihai s-a întors în Grădina Tatălui Ceresc. Jur împrejurul locului de veci, acolo unde Mihai se odihnește , este un mic colț de Rai. Iubirea infinită a Simonei pentru Mihai, durerea și dorul din sufletul ei, toate le regasești privind locul unde Mihai doarme somnul de veci alături de părinții și sora sa. Uitandu-mă la Simona, am descoperit camaradul de drum pe care Mihai l-a divinizat și sunt sigură ca si de acolo, de Sus, o face si are si de ce.Aparent fragilă, Simona este un reper și model de demnitate și dăruire necondiționată, așa cum îi șade bine oricărei femei, Mihai ne-a lăsat drept moștenire un imens bagaj artistic dar ne-a dăruit și compania și exemplul bijuteriei sufletului său, Simona. La sfarsitul slujbei, preotul – apropiat al familiei Mihai si Simona Constantinescu- a tinut o scuta prelegere, atât de emoționantă. A fost o zi în care  noi, toți cei prezenți am trăit momente de liniște și încarcare spiritual, sunt sigură că Mihai s-a bucurat și este mulțumit”, ne-a povestit doamna Dana Daminescu, cea care administrează drepturile multor cântăreți de calitate din branșa artistică, românească.

Ruby a îmbrăcat rochia de mireasă! Artista s-a căsătorit în mare secret! Din domnișoara Grigore, cântăreața a devenit doamna Grigoriță

La parastasul de șase luni de la moartea lui Mihai Constantienscu, au participat atât  Simona, ultima soție, cât și Mihaela, prima sa soție. Amândouă au păstrat numele marelui artist. ”Maria- Mirabela”, ”Scăpărici”, ”Sus în deal”,”Vitezomanul Gică” ori ”Un zâmbet, o floare”, sunt doar câteva din cele câteva sute de melodii lansate de Mihai Constantinescu în lunga sa carieră.

Amor, sigurul grup românesc din Statele Unite. ”Cântăm în New York, pe limba noastră, de 20 de ani și nu ne simțim singur aici”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri