Liderul AUR o ia pe urmele Dianei Șoșoacă: E timpul pentru PROTESTE

Liderul AUR, George Simion, se arată extrem de revoltat din cauza faptului că Bucureștiul revine în scenariul roșu și susține că este timpul pentru proteste de amploare.

”Din nou scenariu roșu! Restaurantele și școlile se închid în București, Timiș și alte zone. Nici măcăr nu se poate respinge starea de alertă și aceste scenarii în Parlament. Alții decid în numele românilor. E timpul pentru proteste!”, scrie George Simion.

Reacția lui George Simion vine la doar câteva ore după ce senatoarea Diana Șoșoacă a spus că Bucureștiul a trecut la scenariul roșu din motive politice și nicidecum sanitare.

Avocata susținea că autoritățile vor să oprească ieșirea în stradă a oamenilor.

“Lumea a început să se adune, am vorbit la emisiunea doamnei Bahmuțeanu și le-am spus oamenilor: ”Ieșiți cu toții, ieșiți milioane!”. L-au demis pe domnul Berbeceanu din funcția de prefect pentru că el s-a opus carantinării Bucureștiului și l-au pus pe Alin Stoica. Astăzi vedem știri că Bucureștiul a intrat în scenariul roșu. Știți de ce este în scenariul roșu? Nu pentru că e COVID, ci pentru că se adună sute de mii de oameni la București pe 7 martie”, a spus senatoarea.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed