x


  • EUR
    4.7432
    USD
    4.2921
string(8) "internet"

Live blogging, CEO Hi5.com susţine o prezentare la Bucureşti

Ramu Yalamanchi, fondatorul uneia dintre cele mai mari reţele sociale din lume, hi5.com, susţine o prezentare la Bucureşti cu ocazia lansării ARBOSocial, departament din cadrul ARBOInteractive, specializat în comunicarea în social media.

Author: Roxana Zega | Sursa: Money.ro | Publicat: 10.11.2009, 7:40
Ramu Yalamanchi
– hi5.com a vândut lună trecută, pe partea de branding, în jur de 35 de milioane de afişări;
– hi5.com are o cotă de piaţă de 40% pe piaţa din România;
– hi5.com este a 11-a reţea mondială după numărul de afişări;
– hi5.com înregistrează peste 50 de milioane de utilizatori unici pe lună;
– hi5.com este a opta reţea socială din lume pe segmentul categoriei de vârstă 15-24 de ani;
– hi5.com are 11 milioane de utilizatori unici în Europa, dintre care  peste 2,7 milioane dintre ei sunt gameri.

“Utilizatorii hi5.com din România constituie un grup activ, plin de viaţă, în cadrul audienţei noastre globale”, a declarat Ramu Yalamanchi în cadrul conferinţei.

Oficialii ARBOInteractive au declarat că scopul departamentului ARBOSocial este acela de a ajuta marketerii să fructifice oportunităţile de comunicare oferite de hi5.com în România.

“Obiectivul nostru este să oferim agenţiilor şi marketerilor uneltele potrivite pentru a exploata la maximum potenţialul social media, cum ar fi crearea de profile, utilizarea componentelor virale, gestionarea comunităţii ce se formează în jurul brandului, precum şi display advertising targetat pe vârstă şi sex”, a declarat Dan Hunţanu, managerul departamentului ARBOSocial.

Conform statisticilor SATI, peste 80% dintre românii între 14 şi 24 de ani sunt activi pe hi5.com în România. Reţeaua socială a avut 4,22 milioane de vizitatori în cursul lunii octombrie şi peste două miliarde de afişări în aceeaşi perioadă.

Oficialii ARBOSocial spun că pe hi5.com pot fi targetaţi în acţiuni de marketing peste jumătate de milion de români între 24 şi 35 de ani.

Hi5.com a crescut în România, în luna octombrie, cu peste 155.000 de noi utilizatori.