AcasăMoney&PeopleLiviu Dragnea jr. a divorțat de Gina Tătulescu. Nunta lor a fost...

Liviu Dragnea jr. a divorțat de Gina Tătulescu. Nunta lor a fost controversată, Florin Salam fiind vedeta

Juniorul lui Dragnea, Valentin a divorțat de Gina Tătulescu. Ce doi, a căror nuntă, pe lângă invitați, a avut parte și de protestari, au ales să meargă pe drumuri diferite.

Cei doi au fost cununați de primarul general al Capitalei la acea dată Gabriela Firea care le-a permis accesul pe scările principale ale instituției proaspăt renovată pe atunci. De frica huiduielilor, socrul mare, fostul lider al PSD, Liviu Dragnea a mutat ceremonia fiului său de la Biseria Sf. Elefterie din Capitală, la o capelă din Snagov.

Alexandra Tătulescu, fosta noră a lui Liviu Dragnea  a confirmat că nu mai formează un cuplu și Valentin Ștefan Dragnea încă din primăvara a.c. Acesta a fost văzută în compania unui tânăr originar din Republica Moldova care are o cafenea în București.

Andra, binecuvântată de Părintele Necula pe scenă! Solista este născută pe 23 august. Tot astăzi, de ziua sa, aniversează și nunta sa cu Cătălin Măruță

Liviu Dragnea jr. a divorțat de Gina Tătulescu după patru ani de relație

Ăsta e un subiect destul de delicat pentru noi, despre care am prefera să nu discutăm. E adevărat că noi nu mai formăm un cuplu, încă din primăvară (…) din primăvară ne-am separat și în condiții decente. Sunt lucruri despre care nu vrem să discutăm. Așa am hotărât că este mai bine și pentru mine și pentru el. Am rămas în relații bune, comunicăm, ne sunăm, ne ajutăm reciproc atunci când este cazul. Ce poate însemna un om după atâția ani… noi ne-am înțeles tot timpul bine, la noi lucrurile au decurs civilizat, normal, suntem prieteni și așa vom rămâne”, a declarat fosta doamnă Dragna, redevenită Gina Tătulescu.

Ce s-a întâmplat cu Marius Dragomir, cel ce a lansat cel mai mare succes muzical de după ’89, ”Party in Transylvania. Secretul dispariției artistului din activitatea publică

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.