Nuntă mare în showbiz! Liviu Vârciu se căsătorește mâine cu Anda Călin

Liviu Vârciu și Anda Călin, mama copiilor săi, se căsătoresc mâine. Prezentatorul Antena 1 este hotărât să facă pasul cel mare alături de cea care îi este alături de cinci ani. Au împreună o fetiță și un băiețel.

După mai multe despărțiri și împăcări, cei doi au șters cu buretele totul și au hotărât să-și unească destinele. Petrecerea de nunta va avea loc tot mâine, la un cunoscut salon de evenimente din Otopeni. ”Am avut şi noi probleme. Noi, din toate cuplurile de artişti de vedete, noi am fost singurii care am spus că ne despărţim primii. Noi ne-am certat din prima săptămână până acum. Sunt cinci ani de ceartă. Eu încă sunt cu femeia şi ne iubim”, descrie Vârciu relația pe care o are cu cea care mâine va îmbrăca rochia de mireasă.

Ce filme vezi la Noaptea Albă a Filmului Românesc

Liviu Vârciu se căsătorește mâine cu Anda Călin.”E cea mai inteligentă femeie”

Singura femeie cu care am cea mai lungă relaţie din viaţa mea. Eu nu am amintiri cu alte femei, va jur. M-a terorizat a mea psihic! E cea mai inteligentă femeie pe care eu am avut-o. A ştiut cum să manevreze, cum să mă ducă, cum să mă suporte. Eu sunt un om greu de digerat”, adaugă prezentatorul de televiziune, cel care le promite invitaților la nunta sa o petrecere maraton, cu multe momente surpriză.

Monica Gabor, datorii de peste 300.000 lei de pe urma propriului reality show. Riscă să fie executată silit!

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed