Lora s-a lansat în afaceri cu propria cremă hidratantă. O promovează în cel mai SEXY mod!

0
121

Lora s-a lansat în afaceri cu propria cremă hidratantă. Solista  face bani buni din vânzărea cosmeticelor, motiv pentru care a înregistrat rețeta la OSIM și vrea să dezvolte linia de creme hidratante care-i poartă nume.

Înainte să fie descoperită de doritoare, trei ani a așteptat Lora ca produsul a fost testat și în final aprobat pentru a putea fi vândut în magazinele de specialitate. Însă grosul vânzrilor vine de pe urma reclamei pe care solista și prezentatoarea emisiunii ”Vorbește lumea” (Pro Tv) o face în mediul online (FOTO). Odată cu succesul cremei de zi pe care a lansat-o și în magazine, solista vrea să aducă noi produse din linia de cosmetice preparate după rețeta mamei sale, farmacistă laborantă la Galați.

lora
Lora s-a lansat în afaceri cu propria cremă hidratantă

Lora s-a lansat în afaceri cu propria cremă hidratantă. Este rețeta mamei sale, fostă farmacistă

”Pe lângă muzică, ăsta a fost visul meu dintotdeauna. Mama fiind farmacistă, pensionată, are o agendă foarte mare și groasă, plină cu tot felul de rețete. Mama avea un laborator și veneai la ea și îți făcea acolo repede. Spuneai ce ai, se uita la tine și îți dădea ceva pentru pielea ta. Din rețelele mamei am luat ingredientele pe care le-am folosit în această cremă de zi, primul meu produs. Ne-a luat vreo trei ani să ajungem aici”, a mărturisit Lora, care s-a lansat în afaceri. ”Produsul nu a fost testat pe animale, ci pe oameni. În primul rând, pe mine. Eu am fost cobaiul numărul 1 și apoi am avut un eșantion mare de persoane care au acceptat să facă acest test cu crema. A fost foarte important tot traseul ăsta, pentru că a trebuit să obținem toate aprobările. Totul este înregistrat la OSIM. Nu este nimic care să nu fie foarte bine gândit, să nu fie înregistrat, testat. De la produs la ambalaj, totul a primit aprobările de rigoare. Iar acum lucrăm la crema pentru ochi, la crema de noapte și la seruri. Totul se realizează în laboratoare din România, la cel mai înalt nivel, adaugă sexoasa solistă, care a mai avut un atelier și un magazin de haine, la Târgoviște.

Ele sunt vedetele străine care au ales să trăiască în România