AcasăMoney&PeopleLoredana este actriță din nou, după 30 de ani! Bustul său a...

Loredana este actriță din nou, după 30 de ani! Bustul său a scris istorie în cinematografia românească, la începutul anilor ‘90

La 30 de ani de la sexy debutul său în cinematografie, Loredana se întoarce într-un nou rol, tot într-o comedie.  Bustul solistei ”a scris istorie” în ”A doua cădere a Constantinopolului”, primul film românesc de mare succes de după ‘89. Nurii artistei au adus 1,3 milioane de telespectatori în cinematografe, mai mult decât a reușit superproducția ”Titanic”.

Vedeta al cărei ”decolteu” des promovat a fost reclamat și la CNA (s-a întâmplat în urma unei apariții într-o emisiune Antena 1),a acceptat să intre în distribuția comediei de televiziune “Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, produs de Antena 1. ”Loredana o întruchipează pe Felicia Soare, o cântăreață nonconformistă, care cânta într-un bar înainte de Revoluție. După ce a pus mâna pe un politician înstărit, a uitat de unde a plecat şi nu s-a sfiit să îşi înşele bărbatul de nenumărate ori, fără scrupule. Deşi a făcut parte din toate matrapazlâcurile soţului, atunci când acesta dă de necaz, alege să pozeze în victimă. Persoană cu un caracter fals, Felicia se dă drept prietena mamei lui Victor, însă în realitate i-a fost amantă soţului acesteia”, este prezentarea rolului artistei

Loredana este actriță din nou, după 30 de ani, tot într-o comedie. ”Sunt încântată să fac parte din acest nou proiect


Sânii Loredanei au scris istorie în lumea filmului românesc! În urmă cu 40 de ani, Loredana (52 ani) și-a făcut debutul în lumea fillmului în ”A doua cădere a Constantinopolului” alături de Aurelian Temișan, Stela Popescu, Alexandru Andrieș, Dem Rădulescu și Jean Constantin). Solista a avut o apariție extrem de îndrăzneață și extra senzuală, scenele incendiare topless fiind cel mai discutat și controversat moment de până atunci în cinematografia românească.

Sunt încântată să fac parte din acest nou proiect şi să mă reîntâlnesc cu o parte din echipa cu care am lucrat la «Inimă de ţigan» sau «Regina». Îmi place să joc, chiar dacă e o diferenţă între a juca un personaj pe scenă, aşa cum fac în musical-ul «Mamma Mia», şi a interpreta un rol pe micul sau marele ecran”, a spus Loredana care de-a lungul timpului  a mai avut mici apariții în producții precum ”Paradisul în direct”,  ”Asfalt Tango”, Modigliani” ori ”State de România”.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.