Loredana, sexy pictorial pe plajă, în Mexic! Și-a început anul în costum de baie

0
8
Loredana, sexy pictorial pe plajă, în Mexic! Și-a început anul în costum de baie

Solista și-a început anul cu o vacanță, fiind printre primele vedete care l-a întâmpinat pe 2021 în costum de plajă. Se bronzează la Tulum, unde a plecat cu fiica sa, Elena Boncea, dar și câteva prietene, printre care și make-up artista Ema Uta.

Actorul Constantin Petre s-a stins din viață. Nea Bombi și-a adus aportul la zeci de filme de referință din cinematografia românească

Loc unde, ne ține la curent zilnic de bronzul său și de atmosfera de vacanță din Mexic, cu petreceri unde participanții nu poartă măști de protecție și nici nu respectă distanța socială.

Mândră de formele sale, artista ”s-a oprit” la doctorul estetician atât de mult în ultimii doi ani încât aproape că nu mai duce cu Loredana Groza pe care o știam de pe scenă. Pandemia a apropiat-o de sport și de yoga, și rezultatele efortului se văd cu ochiul liber, solista reușind să le facă celor cu zece ani mai puțin concurență

Fix în urmă cu 20 de ani, nurii artistei au vândut revista Playboy într-un tiraj record. Negocierile pentru respectivul pictorial au durat un an și jumătate,  Loredana primind 10.000 euro pentru ca revista pentru bărbați să publice pozele în care a renunțat la ”textile”.

Cătălin Bota, cândva solist în Autentic, a ”îngropat” celebritatea pentru a fi fotograf în Las Vegas