Lovitură pentru Ilie Năstase! Soția sa vrea să divorțeze după bătaia pe care ar fi primit-o de la fostul tenismen

0
26
Lovitură pentru Ilie Năstase! Soția sa vrea să divorțeze după bătaia pe care ar fi primit-o de la fostul tenismen

Divorțul dintre cei doi este o chestiune de zile, ruptura producându-se după episodul violent de la începutul anului.

”Da, Ioana divorțează. Mâine va depune actele de divorț. Nu se va întâmpla la notar, așa cum era de așteptat. Lucrurile au luat o turnură urâtă între ei și au decis să o facă la tribunal. Ioana a sperat că se vor îmbunătăți lucrurile, însă s-au înrăutățit. Ea este foarte hotărâtă. A vorbit azi cu Ilie și l-a întrebat unde își dorește să divorțeze, iar el a răspuns ferm: la tribunal. Ea nu și-a dorit să ajungă acolo, se putea într-un mod civilizat, dar, din păcate, nu e așa”, au transmis apropiați ai celor doi, conform sursei sus amintită.

Ioana Năstase a reclamat la poliție că fostul mare tenismen a agresat-o fizic

Pe 8 ianuarie Ioana a încasat o bătaie de la soţul său, Ilie Năstase (74 de ani), astfel încât a fost nevoită să apeleze la numărul de Urgenţă 112 ca să poată scăpa în siguranţă. Scena s-a petrecut în Complexul Stejarii, unde obişnuiau să locuiască atunci când veneau în Bucureşti.

Andreea Esca dă vârsta înapoi la pilates! /FOTO Reușește să arate ca la 30 de ani practicând cel mai sexy sport

“Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă. Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa”, povestea Ioana Năstase după evenimentul din 8 ianuarie.

Pe data de 6 iunie 2020, Ioana şi Ilie s-au căsătorit religios la Techirghiol, iar naşi le-au fost Ciprian Marica şi soţia sa, Ioana. Cununia civilă au făcut-o cu un an înainte. De atunci, divorțul a apărut de mai multe ori în discuție, ca soluție la problemele lor. Dacă într-adevăr vor divorța, mariajul cu Ioana Năstase pare să fie cel mai scurt din seria căsătoriilor lui Ilie Năstase.

Fostul lider mondial la tenis masculin a mai ajus la altar de patru ori, cu: Dominique Grazia (’72-’82), actrița americană Alexandra King (’84-2002), Amalia Teodorescu (2004-2010) și Brigite Sfât (2013-2018).

Beatrice Rancea, vizitată de mascați, de Mărțișor! Percheziții la Opera Română din Iași privind presupuse fraude