x


  • EUR
    4.8738
    USD
    4.0025
string(14) "moneyamppeople"

Madonna a plecat în vacanță cu iubitul său, cu 36 de ani mai tânăr

Aflată în grupa de risc, sfidând pandemia și vârsta din buletin, Madonna a plecat în vacanță, în Africa. Nonconformista solistă, în vârstă de 62 de ani, și-a luat copiii și iubitul tinerel, în vârstă de 26 ani!

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 13.01.2021, 13:43

Madonna, cu o avere estimată la peste 500 milioane dolari (înmulțiți cu ajutorul investițiilor într-un lanț de săli de fitness), s-a pus pe cheltuit în vacanțe. Și-a luat iubitul și copiii într-un tur pe continentul african, în care va străbate cinci țări.

Fără teamă de COVID-19 (în urma unui test făcut întâmplător, artista a descoperit că a dezvoltat anticorpi, ceea ce înseamnă că a avut infecția), Madonna a fost deocamdată în Egipt și Keny avându-l alături pe iubitul său, cu 36 de ani mai mic decât cea supranumită regina pop. Este vorba de dansatorul  Ahlamalik Williams. Dar nu a fost chiar o vacanță de cuplu.

Anul Nou 2021 pentru credincioșii ortodocși de rit vechi. La noapte aceștia sărbătoresc trecerea în noul an

În Malawi a stat o săptămână, și s-a întâlnit cu preşedintele Lazarus Chakwera, dar şi cu triburile de localnici. De acolo plecat în safari. Madonna se află  în Kenya, iar surse apropiate grupului susţin că artista şi toţi cei cu care călătoreşte, inclusiv fotograful personal, îşi fac în mod regulat testele COVID-19. Veterana solistă și-a luat alături cinci din cei șase copii, Rocco (fiul lui Guy Ritchie), dar și cei patru copii adoptați, David Banda (15 ani), Mercy James (14 ani) şi gemenele Estere şi Stella (8 ani).

Andreea Raicu, vulnerabilă, pe plajă, în Maldive ”Nu trebuia să porți masca!”