Maria Ciobanu a urcat încă o dată pe scenă, la aproape 85 de ani /FOTO! Cum arată artista de când s-a mutat în SUA

0

Maria Ciobanu a urcat din nou pe scenă, la aproape 85 de ani. Retrasă din activitate în urmă cu cinci ani, ”Ciocârlia” muzicii populare românești a oferit momente de emoție și frumoasă amintire privilegiaților prezenți la o petrecere la în sânul comunității românești din Los Angeles.

Aflată la socializarea de după slujba, la Biserica Sf. Treime din Los Angeles, locul unde s-a stabilit de ani buni, cântăreața reprezentativă a folclorului românesc din ultimele șase decenii, Maria Ciobanu a sensibilizat audiența cu sinceritatea sa admirabilă. ”Să mă iertați că nu mai cânt precum o făceam. De vreți să cunoașteți muzica Mariei Ciobanu o găsiți azi pe CD-uri. Mulțumesc pentru admirația dumneavoastră”, a  scuzat riguoasa artistă momentul  pe care spectatorii i-au cerut să le cânta ceva. Deși în putere, și cu același timbru vocal inconfundabil, artista a acest decizia de a se retrage onorabil din activitatea muzicală, în urmă cu cinci ani, din respect pentru imaginea și cariera sa.

Maria Ciobanu a urcat din nou pe scenă, la aproape 85 de ani. ”Ciocârlia” s-a retras din activitate în urmă cu cinci ani

Cum a prins Romică Țociu gustul comerțului și a făcut primii bani: ”Vindeam sucuri pe plajă”

”Ciocârlia” muzicii populare românești, Maria Ciobanu a urcat încă o dată pe scenă, la aproape 85 de ani 

Maria Ciobanu a fost însoțită de Mircea Câmpeanu, soțul său, dar și de fiica mijlocie a artistei, solista Camelia Filip Ciobanui, cea care convins-o să locuiască în Los Angeles. În urmă cu șase ani, Maria Ciobanu a susținut ultimul turneu, opt concerte în România în care și-a luat rămas bun de la scenă și public, dar popularitatea sa a atras mai multe solicitări. Abia în 2017 a reușit să susțină ultimele spectacole. În prezent, cea mai mare bucurie a sa este  privilegiul de a fi bunică și se ocupă de nepoții săi.

Scandal în muzica populară. Două cunoscute soliste și-au dat întâlnire la tribunal. Care este sunt acuzațiile