Martor la intervenția polițiștilor: Îmi aduc aminte cum râdeau de parcă își spuneau glume

0

Martorul consideră că intervenția a fost una superficială și că polițiștii puteau face mai multe pentru a le salva pe cele două victime, notează observatornews.ro

 

 

 

Judecătorii au lovit în sute de mii de români. Nimeni nu s-a așteptat la acest verdict

 

 

 

„Țipa foarte tare. Le-a spus (n.r.polițiștilor) că dacă nu se învață minte să facă de acum o să se învețe după el. Ori să reușească să-l calmeze, ori să-i dea documentul de care avea nevoie. I-a anunțat pe polițiști că o să-i înjunghie. Le-a spus că dacă intră pe scară o să-i înjunghie pe cei care îi țineau ostatici”, a povestit acesta.

 

 

   

 

„Cât timp a fost toată situația așa, au încercat cât de cât să vorbească dar domnul în continuu înjura și polițiștii au și spus: Da, nu mai înjura domnule. Nu se simțea de parcă încercau să-l calmeze. Pe la ora 1 îmi aduc aminte și cum era în fața scării și cum râdeau de parcă își spuneau glume. Nu știu tot ce au discutat, dar nu mi s-a părut că au lucrat cu finețe.”

 

Gheorghe Moroșan, bărbatul care a ținut ostatici și apoi a omorât doi muncitori, care renovau apartamentul din care fusese evacuat, a amenințat încă din 2018 că își va face dreptate „cu armă de foc”: „Să nu vă fie de glumă. Nu glumesc”, a amenințat el într-un video online.