Mărturia șocantă a uneia dintre victimele lui Andrew Tate: „Îmi place să te violez”

Una dintre femeile care l-au acuzat în trecut pe Andrew Tate de viol face dezvăluiri șocante. Victima a făcut publice de abia acum o serie de mesaje pe cae milionarul i le-a trimis, în urmă cu 9 ani.

Mesajele, printre care se numără afirmații cum ar fi „Îmi place să te violez”, „sunt unul dintre cei mai periculoși bărbați de pe planeta asta” și „dezbat dacă să te violez”, au fost obținute de jurnaliștii de la VICE de la o femeie care l-a acuzat pe Tate de viol în 2013.

Andrew Tate, arestat și eliberat

Atunci, Andrew Tate a fost arestat de poliția britanică doi ani mai târziu, după ce alte două femei l-au acuzat de agresiune sexuală.

Dar, până la urmă procurorii britanici au decis să nu îl pună sub acuzare, considerând că nu vor putea să obțină o condamnare pentru acesta, chiar dacă victima le-a pus la dispoziție polițiștilor britanici telefonul care conține mesajele pe care jurnaliștii de la VICE le-au obținut acum de la aceasta.

„Îmi place să te violez. Monștrii sunt monștri. Când ești sub controlul meu fac ce îmi doresc”, i-a scris Tate femeii într-un mesaj text.

Amelia, cum au numit-o jurnaliștii de la Vice a relatat că se cunoștea cu Tate din 2009. Patru ani mai târziu au început o relație amoroasă.

Prima femeie care l-a acuzat pe Andrew Tate agresiune sexuală povestește că fostul kickboxer a violat-o în prima seară când a mers la el acasă și ea nu a dorit să întrețină relații sexuale cu el.

„M-am ridicat și m-am uitat la el întrebându-l ‘Ce s-a întâmplat?’. Iar tipul pur și simplu mi-a zis: ‘Doar dezbat dacă ar trebui să te violez sau nu”, a povestit Amelia, adăugând că Tate a strangulat-o și violat-o după acest moment, spunându-i că este „proprietatea” lui și întrebând-o „cui îi aparții?”.

Fostul sportiv vede femeile ca pe o posesie

În timp, Tate a făcut comentarii asemănătoare referitoare la faptul că femeile ar fi proprietatea bărbaților în numeroasele sale înregistrări video care au fost răspândite de fanii și abonații săi de la „Hustler Academy”, seria sa de cursuri online.

Mai mult, el a vorbit de asemenea în public despre acte de agresiune sexuală îndreptate împotriva unor femei.

Telefonul predat de femeie polițiștilor britanici a conținut și mesaje audio pe care Tate i le-a trimis după viol.

„Sunt o persoană rea fiindcă mi-a plăcut tot mai mult când ție îți plăcea tot mai puțin? M-a excitat. De ce sunt așa?”, afirmă el în unul din acestea, adăugând că „am vrut să te pun la podea și să te oblig să faci lucruri care nu îți plac”.

„Nu ți-a plăcut că mă gândeam că pot să îți fac ce vreau. E ce e. Sunt cea mai deșteaptă persoană de pe planeta asta nenorocită”, i-a mai transmis el femeii.

Într-un alt mesaj megaloman el i-a spus Ameliei că „sunt unul dintre cei mai periculoși bărbați de pe planeta asta”.

Au renunțat la acuzații în 2019

În 2019, procurorii britanici au decis în 2019 să renunțe la aducerea în instanță a cazului, declarând recent pentru Insider că nu au văzut „vreo șansă realistă pentru o condamnare”.

În una dintre înregistrările sale video el a explicat motivele pentru care a ales să se mute în țara noastră, sugerând că i-ar fi mai ușor să scape de acuzații de viol.

El a spus în înregistrarea respectivă că aceasta ar fi „40%” din motivația sa, susținând însă că „nu sunt un violator, dar îmi place ideea de a putea face ce vreau. Îmi place să fac ce vreau”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed