AcasăMoney&PeopleAmericanul Marty Cintron de la No Mercy, deseori incongnito în București: ”Mă...

Americanul Marty Cintron de la No Mercy, deseori incongnito în București: ”Mă cazez un turist normal, la hoteluri deloc scumpe, nimic excentric” /Exclusiv

Melodiile solistului american Marty Cintron sunt omniprezente și astăzi în playlisturile radiourilor din întreaga lume chiar dacă au trecut aproape 30 de ani de la când a dat lovitura cu ”Where Do You Go”. Cântec ce l-a dus în Billboard și majoritatea clasamentelor muzicale europene.

Au urmat succese pe bandă (”Missing”, ”When I Die” ori ”Please don’t Go”) și este într-un turneu permanent în toată lumea. Însă sunt două locuri unde americanul le numește acasă, unde poposește cu drag: Miami și …București. Ultimul este locul unde îi place să se ascundă între show-urile sale din acestă zonă continentală. Iubește România și pentru că lumea îl recunoaște doar pe scenă.

Mulți din branșa sa și-ar dori să se bucure de faima, implicit averea sa, să-și permită capricii, însă Marty ține cu dinții la stilul său de viață. Unul modest, plin de prieteni, unde să nu fie în atenția presei ori a celor cu propuneri de afaceri. Zilele acestea se află în Capitală, locul său preferat dintre capitalele europene. Este fericit că găsește hoteluri odihnitoare, de unde poate să lucreaze online cu artiștii ce ajung în studioul său de înregistrări din Florida.

Marty Cintron (centru) de la No Mercy, deseori incongnito în București

Care este costisitorul capriciu, pasiunea cea mare a lui Ion Țiriac: ”E singurul lux pe care mi-l permit”

Americanul Marty Cintron de la No Mercy vine incognito deseori în București

”Comunicarea cu fanii, cu departamente din show business-ul muzical în mediul online a devenit idispensabilă pentru un artist. Nu știu cum reușesc să rămân apreciat și fără să creez conținut pe Facebook, pe Instagram, să știe lumea unde mă aflu. Îmi doresc să pot avea un stil de viață normal în afara scenei, să am în continuare preocupări la fel de normale și să cunosc oameni frumoși. Nu pe internet ci la concerte, prin muzica mea”, ne spune Marty Cintron (51 de ani) care, așteptat zilele trecute la Aeroportul Otopeni pentru un mare festival ce a avut loc la Craiova, i-a lăsat cu gura căscată pe cei veniți să-l întâmpine. Nu a coborât dintr-un avion ci dintr-un Uber, venit din direcția București.

Marty Cintron:”Dacă n-ați avea parte de o iarnă așa nenorocită, probabil că mi-aș lua o casă frumoasă aici

În medie, cred că petrec și 3 săptămâni pe an în București. Am cântat în multe locuri frumoase, în România, cum ar fi Sibiu, Brașov, Piatra Neamț. Dacă n-ați avea parte de o iarnă așa nenorocită, probabil că mi-aș lua o casă frumoasă aici. Sunt multe orașe în mijlocul naturii, iubesc asta. Nu duc o viață destrăbălată, ci una plină de muzică, de prieteni și călătorii. Iar aici -poate crezi că mint-, deocamdată, mă simt cel mai bine, mă refac repede. Ce hoteluri prefer? Mă cazez un turist normal, la hoteluri deloc scumpe, nimic excentric care să treacă de o linie financiară mare, iar nu ai cum să nu găsește restaurante și vin bun”, spune Marty Cintron pentru Money.ro.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.