Care este costisitorul capriciu, pasiunea cea mare a lui Ion Țiriac: ”E singurul lux pe care mi-l permit”

Ion Țiriac, românul aflat în clasamentul miliardarilor lumii cu o avere de 1,4 miliarde de dolari, a vorbit de singurul său moft de magnat, despre care vorbește totuși ca de o necesitate pentru întreținerea relațiilor sale de business. ”Este singurul lux pe care mi-l pot permite”, este declarația miliardarului despre slăbiciunea sa.

Aflat în topul Forbes al celor mai bogați români, vârsta fostului mare sportiv  în vârstă de 83 de ani, nu-l împiedică să piloteze avioane, mai mici ori mai mari. ”E singurul lux care mi-l permit în lumea şi fără de care n-aș putea să fiu astăzi în Italia, poimâine în Germania, pe urmă mă duc în Spania”, a locat Ion Țiriac. ”Ăsta e singurul lux, că cu bicicleta nu pot să mă duc, trotinete cu motor nu erau pe vremea mea, așa că nici cu aia nu știu cum să umblu”, a declarat Ion Țiriac pentru, Antena 3.

Pasiunea cea mare a lui Ion Țiriac: ”E singurul lux pe care mi-l permit”

”Eu le pilotez pe toate ale mele și pilotez mai mult decât un pilot la TAROM. Am avioane care nu sunt ale mele, sunt ale companiei. Dar eu în general zbor cu ăsta mai mare, că îmi place mai mult. Am unul care e numai pentru Africa, care este extraordinar, ca aterizează pe orice, pe terenul de fotbal, unde vrei”, vorbește Ion Țiriac despre marea sa pasiune pentru care cheltuie lunar circa 100.000 de euro doar pentru întreținerea aparatelor de zbor. Țiriac, deținător de brevet de pilot de mulți ani, deține o companie aviatică private, fiind unul din puținii operatori charter de pe piața românească, specializat în servicii VIP și călătorii de afaceri.

Legendarul tenismen are 3 aviaone persoane  (dintre care și un Bombardier G 500) și un elicopter, estimate la 120 de milioane de euro.

Vin vremuri grele! Mai nou, Daniela Crudu se vinde sexy pentru orice buzunar /FOTO

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed