Măruță față în față cu Teo Trandafir, ”rivala” sa în televiziune. ”Tu nu mi-ai luat locul, pentru că nu a fost al meu niciodată”

După experiența de a-și ține emisiunea din sufrageria sa din perioada când s-a aflat în izolare, Cătălin Măruță își ține obiceiul și, pe lângă ”La Măruță” (Pro Tv),  continuă transmisiile din fotoliul de acasă. Prima sa invitată, a reușit performanța să o ia la întrebări pe Teo Trandafir, veșnica sa ”rivală”, cea de la care prezentatorul a preluat tronsonul orar la Pro TV, în urmă cu mai mult de 10 ani.

În 2006, Teo Trandafir a părăsit Pro TV, în urma unor discuții aprinse cu Adrian Sârbu. E a plecat la Romantica TV, un nou post, unde a devenit director și realizator al propriului show de televiziune La numai un an diferență, emisiunea ei era preluată de Cătălin Măruță.

Teo Trandafir: ”Când am plecat de la Pro TV m-am dus direct în cap”

 “Când am plecat de la Pro TV m-am dus direct în cap. Știam că așa va fi. Publicul nu se duce niciodată după vedetă, suntem produse de televiziune. Publicul se duce după post. Am plecat din Pro TV pentru că eram burn out, eram praf. Două săptămâni am stat să mă gândesc dacă să plec. Zbârnâiam pur și simplu de stres. Când am plecat din Pro, Sârbu mi-a zis: ”o să te uit!” Așa fac și eu cu oamenii care m-au dezamăgit în viață, îi uit!  Tu, Măruță, nu mi-ai luat locul, pentru că nu a fost al meu niciodată”, a spus Teo, în emisiunea on-line din sufrageria lui Măruță.

Faimos pe patru continente, Anghel Gheorghe Caliu a fost prădat de hoți chiar la Clejani, locul pe care l-a cântat în întreaga lume

Teo Trandafir a continuat cu dezvăluirile despre Adrian Sârbu, omul care, mult mai târziu, avea să o salveze de la moarte. În ianuarie 2011, Teo Trandafir a fost internată de urgență cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie, inițial la Spitalul Elias din București. Ajutată de Adrian Sârbu, a fost transportată cu un avion privat, la o clinică din Viena, unde a suportat mai multe intervenții chirurgicale. ”Am avut cinci anestezii generale. Când l-am văzut pe Sârbu plângând lângă mine, atunci mi-am dat seama că pot să mor. Dar muream în fală. Nu mai vorbisem cu el de șase ani. Când m-am trezit după anestezii, aveam creierul gol. Nu știam cine sunt, dacă am copil, cine sunt părinții mei. După 24 de ore mi-am amintit două cuvinte: George Clooney”, a mai povestit Teo care i-a povestit lui Măruță și despre cum a slăbit miraculous: “Cel mai mult am avut 140 kg. Acum nu știu cât am, nu mă mai cântăresc. Când am slăbit prima dată 30 de kg și m-am întors la emisiune, a picat audiența. Lumea a zis: unde e grasa mea? După operația făcută de doctorul Cătălin Copăescu, stomacul meu din 2 litri a ajuns la 45 ml. După 3 săptămâni, când am mâncat hrana solidă, doi crenvurști, am crezut că leșin”

După o carieră de rocker iubit, solistul Rudof Stauder de la Legion este noul subprefect al Maramureșului

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed