Mihai Bendeac, mutarea anului în televiziune! La ce post se va aniversa la 40 de ani

Mihai Bendeac, mutarea anului în televiziune! Până recent una dintre marile vedete ale Antena 1, actorul ale cărui producții au adus audiențe colosale în ultimii zece ani, revine pe sticlă, dar la concurență, la Pro TV.

Actorul și scenaristul care împlinește 40 de ani peste câteva zile, a anunțat public locul unde va fi de văzut pe viitor, postând logo-ul noului său post cu care a tratat.

În toamna anului trecut, Bendeac a dispărut brusc din banca juraților ”iUmor” (Antena 1), după un scandal în spatele camerelor de luat vederi, actorul acuzând că a fost filmat de colegi fără acordul său.

Mihai Bendeac, mutarea anului în televiziune!

Mihai Bendeac, mutarea anului în televiziune! La ce post concurent se va aniversa la 40 de ani

Decizia vine la 18 de când Mihai Bendeac a absolvit Academia Națională de Teatru și Film ”I.L. Caragiale”, însă cele mai mari succese le-a obținut pe micile ecrane, amintim ”În puii mei”, actorul semnând toate cele șase sezoane ale parodiei, dar și seriile iComedy (cu Cătălin Bordea, Daniel Buzdugan și Șerban Pavlu), Băieți de Oraș ori Jurnalul unui Burlac.

Mihai Beandeac s-a aflat timp de 11 sezoane în banca juraților, alături de Delia și Cătălin  Ștefan Ion, Cheloo de la Paraziții.

Despre colaborarea sa cu Antena 1 se spune că Mihai Beandeac a fost una dintre cele mai bine plătite vedete din evantaiul televiziunilor românești.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed