Mihai Găinușă și-a scos pensiunea la vânzare. Ce sumă cere pe afacere? Vedeta se declară învinsă de creșterea prețurilor la utilități

0

Mihai Găinușă și-a scos pensiunea la vânzare cu 545.000 euro. Fosta vedetă de televiziune a început construcția vilei de la Cheia în 2005 cu  bani europeni, o parte din fonduri.

După ani în care cu greu găseai un loc în resortul ”Găinusa de munte” (a devenit rapid un reper în rândul celor ce-și doresc un sejur liniștit la poalele muntelui), pensiunea a devenit o afacere neprofitabilă din cauza creșterii alarmante a prețurilor la utilități, materiale de construcții. Fosta vedetă de televiziune a fiind nevoită să pună lacătul pe ușă după vacanța de An Nou, ultima perioadă în care a mai primit turiști. Un alt motiv a fost faptul că în micuța localitate prahoveană nu a găsit personal să deservească unitatea.

Gheorghe Gheorghiu își vinde conacul de la Buftea. IMAGINI din vila pe care cere 350.000 de euro

Mihai Găinușă și-a scos pensiunea la vânzare. Și Șerban Huidu și-a vândut casa din Delta Dunării

”Găinușa de munte” are 9 camere cu băi proprii, un mic restaurant cu bucătărie și un teren de circa 3800 de metri pătrați pe care se află spații de joacă pentru copii și pentru activități sportive. Și Șerban Huidu, fostul său partener de la ”Cronica Cârcotașilor” și-a vândut pensiunea pe care o avea în Delta Dunării. Casa fusese  construită  între 2007-2008, perioadă în care Huidu a câştigat foarte mulţi bani din profesia şi firmele sale. Inițial a fost destinată refugiu pentru vacanţele familiei sa.

Cătălina Ponor s-a măritat cu Bogdan Jianu. Imagini de la petrecere