Mihai Găinușă și-a vândut pensiunea de la Moeciu! Este mai bogat cu jumătate de milion de euro

0

Mihai Găinușă a ”eliberat” Găinușa de munte! Cunoscutul prezentator de televiziune și radio a reușit să vândă la un preț bun pensiunea sa de la Moeciu pe care a ridicat-o ajutat și de fonduri europene.

Vila fostului ”cârcotaș” de la poalele muntelui a fost ridicată de acesta în urmă cu aproape 20 de ani și nu a dus lipsă de clienți. Stabilimentul are nouă camere cu băi proprii, un mic restaurant, barbeque, și o curte imensă pentru relaxare (cu terenuri de tenis, fotbal, baschet). ”Găinușa” a devenit imediat după deschidere un reper în rândul celor ce doresc un sejur liniștit la poalele muntelui. Spațiu preferat în special de familii cu copii, închirierea sa se făcea din timp datorită cererii doritorilor. Problemele în gestionarea pensiunii au apărut odată cu creșterea prețului la energie electrică și gaz, dar și din cauza faptului că Mihai Găinușă nu a găsit un administrator statornic peste afacere și s-a luptat mereu cu recrutarea personalului.

 Mihai Găinușă și-a vândut pensiunea de la Moeciu! Găinușă a pus lacătul pe ușa pensiunii  catalogată cu ”4 margarete” în iarna lui 2022 pe fondul creșterii utilităților, ulterior a scos-o la vânzare. Deși a cerut mult mai mult, vedeta s-a mulțumit cu o sumă ce s-a apropiat de jumătate de milion de euro.

Mihai Găinușă și-a vândut pensiunea. Cu ceva bănuți în conturi, Mihai Găinușă își permite să facă ce-și dorește, masteratul la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L Caragiale” (secția scenaristică) fiind unul din proiectele sale. Găinușă s-a întors pe băncile facultății la 53 de ani.