Mihai Morar, naș prin ZOOM! Aflat în carantină, prezentatorul a botezat online un micuț

Mihai Morar a botezat online un micuț. Fostul prezentator de televiziune și soția sa au nășit din apartamentul lor, unde se află în izolare autoimpusă. Tot acasă și-a sărbătorit și ziua căci astăzi a împlinit 40 de ani.

Planurile de a fi prezent în biserică au fost date peste cap de faptul că una din fetițele sale este infectată cu Sars-CoV-2. Mai mult, Mihai Morar s-a îmbrăcat la patru ace pentru creștinarea micuțului Aris, dar și pentru ziua sa de naștere, căci, tot azi împlinește 40 de ani.

”Am 40 azi, dar n-am mai făcut asta până acum… De ziua mea, am botezat pe ZOOM.  Se poate orice în izolare, m-am prins. Dimineață, am lansat cartea de acasă. Iar acum tocmai ce am fost nași de creștinare. Aris, să te ocrotească Sfânta Parascheva, cum l-a ocrotit pe Nașu din ziua în care s-a născut până azi, la 40”, a ținut să transmit nașul Morar din carantină. ”Conform noului protocol, chiar dacă o persoană vaccinată cu a doua doză chiar dacă e contact direct, nu trebuie să stea în carantină dacă nu prezintă simptome. Mai mult, eu am efectuată și doza a treia. Legal, pot circula liber pe străzi, îmi pot vedea, netulburat, de viață. Moral, însă, am ales să stau acasă.

Tricoul lui Neymar Jr. a ajuns la o vedetă din România. L-a câștigat la licitație!

Mihai Morar, naș prin ZOOM! Aflat în carantină, prezentatorul a botezat online un micuț

Cred că una dintre cele mai mari daune pe care le-a făcut pandemia e aceea că toți ne-am luat drepturi absolute. ”Sunt vaccinat, pot face orice vreau!” Sau, dimpotrivă, ”e dreptul meu să nu mă vaccinez!” Pe de altă parte, autoritățile și-au luat dreptul să închidă când vor, ce vor, pe cine vor, uneori, fără nicio explicație sau logică. Am văzut chiar și unii medici care, în numele Cruciadei pandemice, clamau dreptul la dictatură medicală. Ăsta-i baiul cel mare. Ne-am ”îndumnezeit” cu toții. Fiecare în micul lui dumnezeu cu ”d” foarte mic”, a mai scris Mihai Morar după ce a aflat că una din cele trei fetițe ale sale a ieșit ”pozitiv”.

O româncă le îmbracă pe Jennifer Lopez și Eva Logoria. Cine este frumoasa Lorena Sârbu, inclusă în topul celor mai influenți creatori de modă

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed