Ministerul Turismului a lansat un telefon gratuit pentru persoanele blocate din cauza norului vulcanic

Turiştii români aflaţi în afara graniţelor ţării şi turiştii străini din România afectaţi de închiderea spaţiului aerian al mai multor âări din Europa, inclusiv al României, pot apela, începând de astăzi, un telefon gratuit, 0800 868 282, pus la dispoziţie de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, telefon la care se pot obţine informații utile legate de oportunităţi de cazare şi transport către ţara de origine.

La iniţiativa ministrului Elena Udrea, a fost constituit un comitet de urgenţă în turism, comitet din care fac parte reprezentanţi ai Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, ai Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, ai Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc şi ai Asociaţiei Naţionale a Turismului Rural şi Ecologic.

Membrii comitetului de urgenţă au convenit să pună la dispoziţia turiştilor străini aflaţi în România, până la rezolvarea problemelor de transport spre ţările de origine, oferte de cazare cu reduceri de 50% în oraşele din ţara noastră cu aeroporturi internaţionale, precum şi informaţii despre cursele operate de SNCFR şi despre principalii operatori români de transport rutier de persoane în Europa. Citeşte mai mult pe Realitatea.NET

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed