Ministrul NOVAK înființează un club în Harghita natală. Cu bani de la stat

Ministrul UDMR al Sportului și Tineretului, Eduard Novak, înființează un club sportiv departamental la Odorheiul Secuiesc, în Harghita natală. Conform unui proiect de hotărâre de guvern, clubul va fi în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului ”având în vedere tradiția unor discipline sportive, a rezultatelor obținute de către structurile sportive
din domeniul handbalului, tenisului de masă, fotbalului în sală, precum și a altor sporturi în această localitate”.

 

În anul 2021 – subvenția de la bugetul de stat pentru Sport Club Odorheiul Secuiesc se acoperă din prevederile bugetare ale Ministerului Tineretului și Sportului.

 

Bani de la buget

 

Finanțarea cheltuielilor curente ale Sport Club Odorheiul Secuiesc se asigură din venituri proprii și din subvenție de la bugetul de stat.

 

Citește și Ministrul Novak cedează un patinoar în Miercurea Ciuc! La București, ”naționalizează” Arcul de Triumf

 

Structura organizatorică, statul de funcții și Regulamentul de Organizare și Funcționare al Sport Club Odorheiul Secuiesc se aprobă prin ordin al ministrului tineretului și sportului.
Numărul de posturi aferent statului de funcții al Sport Club Odorheiul Secuiesc se stabilește prin ordin al ministrului tineretului și sportului, cu încadrarea în numărul maxim de posturi aprobat pentru unitățile subordonate Ministerului Tineretului și Sportului, în condițiile legii.

Salarizarea personalului din cadrul Sport Club Odorheiul Secuiesc se face potrivit prevederilor legale în vigoare, aplicabile personalului plătit din fonduri publice.

Sport Club Odorheiul Secuiesc va fi condus de un director și director adjunct, numit și eliberat din funcție de către ministrul tineretului și sportului, cu respectarea prevederilor legale în vigoare.

Ministrul Eduard Novak este născut în Harghita, la Miercurea Ciuc.

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed