Și-a pierdut dinții la o beție! Înainte să devină reală vedetă, Mircea Bravo n-a avut bani să-și repare dantura

0

Mircea Bravo este cunoscut de întreaga țară datorită videoclipurilor sale haioase și spoturilor publicitare. Are câștiguri generoase din YouTube și Facebook, unde are peste milioane de abonați și urmăritori și a făcut sute de mii de euro din scheciuri și reclame.

Și dantura și-a refăcut-o tot de pe urma  muncii sale pe internet, căci, înainte să aibă succes financiar, comediantul, pe numele său Mircea Popa,  a stat fără un dinte vreo 6 ani. Necazul i s-a tras de la o beție, la mare. ”Mi-am pierdut un dinte acum vreo șase ani. Am stat știrb până mi-am făcut bani din Internet și din toate astea. Nu aveam bani de dentist. Acum mi-am pus dintele și aparatul dentar. Deci vreo șase ani am stat fără un dinte, pe care l-am pierdut la o beție la mare, la Mamaia. Ar fi tare să-l mai găsesc acum să-l fac medalion, să-l pun la gât!”,, a povestit celor de la Click!, Mircea Bravo, realizatorul și protagonistul a peste 500 de scheciuri umoristice, ce i-au adus venituri considerabile.

Laurette, totul despre relația sa apropiată cu Ion Țiriac: ”Orice femeie și-ar dori…”

Înainte să devină reală vedetă, Mircea Bravo n-a avut bani să-și repare dantura

De la începutul pandemiei, firma sa, Bravo Productions și-a triplat cifra de afaceri. ”În 2016 am hotărât să extindem gama de produse şi am realizat primele schetchuri. Mici filme în care e nevoie de cameramani, actori, scenariu scris dinainte etc. Ca orice lucru de care ne-am apucat, şi la schetchuri am vrut să fim cei mai buni şi să oferim urmăritorilor cele mai bune video-uri. Ne-am extins echipa şi am adus cel mai bun cameraman şi cel mai bun sunetist. Să fie o plăcere să te uiţi şi să asculţi video-ul”, spune ardeleanul Mircea Bravo (33 ani).

Cannes, 2022. Alexandru Belc, ales cel mai bun regizor la Un Certain Regard