AcasăMoney&PeopleȘi-a pierdut dinții la o beție! Înainte să devină reală vedetă, Mircea...

Și-a pierdut dinții la o beție! Înainte să devină reală vedetă, Mircea Bravo n-a avut bani să-și repare dantura

Mircea Bravo este cunoscut de întreaga țară datorită videoclipurilor sale haioase și spoturilor publicitare. Are câștiguri generoase din YouTube și Facebook, unde are peste milioane de abonați și urmăritori și a făcut sute de mii de euro din scheciuri și reclame.

Și dantura și-a refăcut-o tot de pe urma  muncii sale pe internet, căci, înainte să aibă succes financiar, comediantul, pe numele său Mircea Popa,  a stat fără un dinte vreo 6 ani. Necazul i s-a tras de la o beție, la mare. ”Mi-am pierdut un dinte acum vreo șase ani. Am stat știrb până mi-am făcut bani din Internet și din toate astea. Nu aveam bani de dentist. Acum mi-am pus dintele și aparatul dentar. Deci vreo șase ani am stat fără un dinte, pe care l-am pierdut la o beție la mare, la Mamaia. Ar fi tare să-l mai găsesc acum să-l fac medalion, să-l pun la gât!”,, a povestit celor de la Click!, Mircea Bravo, realizatorul și protagonistul a peste 500 de scheciuri umoristice, ce i-au adus venituri considerabile.

Laurette, totul despre relația sa apropiată cu Ion Țiriac: ”Orice femeie și-ar dori…”

Înainte să devină reală vedetă, Mircea Bravo n-a avut bani să-și repare dantura

De la începutul pandemiei, firma sa, Bravo Productions și-a triplat cifra de afaceri. ”În 2016 am hotărât să extindem gama de produse şi am realizat primele schetchuri. Mici filme în care e nevoie de cameramani, actori, scenariu scris dinainte etc. Ca orice lucru de care ne-am apucat, şi la schetchuri am vrut să fim cei mai buni şi să oferim urmăritorilor cele mai bune video-uri. Ne-am extins echipa şi am adus cel mai bun cameraman şi cel mai bun sunetist. Să fie o plăcere să te uiţi şi să asculţi video-ul”, spune ardeleanul Mircea Bravo (33 ani).

Cannes, 2022. Alexandru Belc, ales cel mai bun regizor la Un Certain Regard

Ultimele Articole