AcasăMoney&PeopleMircea Bravo s-a căsătorit. Nu este o glumă de-a sa!

Mircea Bravo s-a căsătorit. Nu este o glumă de-a sa!

Mircea Bravo s-a căsătorit ieri! Simpaticul umorist ce se bucură de o imensă popularitate datorită videoclipurilor sale, mai nou, și prin intermediul campaniilor comerciale de televiziune, a fost felicitat chiar de Emil Boc, cel care a oficializat ceremonia la foisorul de lângă casa de căsătorii de pe lângă Primăria Cluj-Napoca.
”Este din Bustrița-Năsăud. O cheamă Gergiana, lucrează în mediul universitar. Suntem împreună de un an de zile”, sunt singurele amănunte pe care Mircea Popa, alias Mircea Bravo, le-a dat. La cununie a venit și celebra bunică din Chințeni, Tanti Lenuța (Elena Moldovan), devenită celebră din scheciurile creatorului de conținut care sunt apreciate de mai mult de un milion de urmăritori în mediul online. Printre cei ce le-au urat ”Casă de piatră!” s-au numărat Haurențiu (Bob Rădulescu) și Tibi Codorean, de asemenea vedete ale umorului pe internet.

Cât de bine arată iubita lui George Simion în costum de baie/FOTO! Este cu adevărat surprinzătoare

Mircea Bravo s-a căsătorit.La ceremonie a fost și celebra ”Tanti Lenuța”
Originar din Beclean, Mircea Bravo ester realizatorul și protagonistul a peste 500 de scheciuri umoristice, ce i-au adus venituri considerabile. De la începutul pandemiei, firma sa, Bravo Productions și-a triplat cifra de afaceri. ”În 2016 am hotărât să extindem gama de produse şi am realizat primele schetchuri. Mici filme în care e nevoie de cameramani, actori, scenariu scris dinainte etc. Ca orice lucru de care ne-am apucat, şi la schetchuri am vrut să fim cei mai buni şi să oferim urmăritorilor cele mai bune video-uri. Ne-am extins echipa şi am adus cel mai bun cameraman şi cel mai bun sunetist. Să fie o plăcere să te uiţi şi să asculţi video-ul”, spune proaspătul însurat Mircea Bravo (33 ani).

Doliu în lumea artistică! S-a stins din viață Alexandru Lulescu, cel mai vârstnic actor român. Pe 1 iunie împlinise 90 de ani

Ultimele Articole