AcasăMoney&PeopleCât de bine arată iubita lui George Simion în costum de baie/FOTO!...

Cât de bine arată iubita lui George Simion în costum de baie/FOTO! Este cu adevărat surprinzătoare

Mereu surprinzătorul George Simon ”lovește” din nou. Liderul AUR a devenit un bărbat de invidiat după ce a anunțat că se va căsători la vară cu frumoasa Iulia Burcia.

Viitoarea doamnă Simion se pregătește pentru fericitul eveniment din viața sa. În dorința de a fi cea mai admirată persoană la propria-i petrecere, tânăra, de o frumusețe răpitoare, se bucură de zile de soare, la piscină. Se pare că albastrul e culoarea sa preferată, dar și a urmăritorilor din mediul online, căci internauții au apreciat intens culoarea cerului, a apei și a costumului de baie promovat în ipostazele de colecție de la plajă postate de Iulia.

De profesie contabilă la o multinațională (a absolvit Facultatea de Administrație și Afaceri, dar și Universitatea de Drept din cadrul Universității București) Iulia a avut parte de surpriza vieții când a aflat de planurile viitorului său soț de nuntă. Fostul activist civic și protestatar vehement pregătește o petrecere grandioasă, ce va avea loc pe 27 august a.c., și unde- spre surprinderea multora- i-a invitat pe toți românii care doresc să vină la petrecerea ce va avea loc la Vâlcea.

Ce avere are familia lui Denise Rifai. Se trage dintr-o familie de viță nobilă din Iordania

Cât de bine arată iubita lui George Simion în costum de baie

”Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară! Pentru mine important e să veniți, nu daruri sau altceva. Obligatoriu e să veniți în cămașă tradițională”, a scris George Simion pe contul său de Facebook. Theo Rose, Carmen, lăutarii veterani din Taraful de la Vărbilău și Carmen Șerban se numără printre cei anunțați responsabili cu animarea petrecerii în aer liber.

Delia renunță la show-urile de televiziune! ”Îmi dau demisia!” Peste 100.000 de euro încasează pe sezon

 

Ultimele Articole