Ce avere are familia lui Denise Rifai. Se trage dintr-o familie de viță nobilă din Iordania

0

Vedeta a Kanal D, Denise Rifai are un nume tot mai pronunțat în high life-ul autohton datorită emisiunii sale cu abordare editorial îndrăzneață.

Bruneta (36 de ani) nu ascunde că are o condiție financiară bună dincolo de salariul său, și că se trage dintr-o familie înstărită și influentă însă nu s-a considerat niciodată ”copil de bani gata!”. Cât despre părinții săi, aceștia sunt descriși de vedeta Kanal D drept ”oameni normali care au muncit și studiat mult. Nu suntem foarte bogați sau influenți, suntem o familie cu bun simț, cu un nivel de trai normal, decent. Contează să ai principii bine așezate de acasă, valori, să îți faci treaba și să fii cinstit în munca ta”, spune Denise Rifai despre familia sa, una cunoscută în Iordania.

Scandal în muzica populară. Două cunoscute soliste și-au dat întâlnire la tribunal. Care este sunt acuzațiile

 Denise Rifai se trage dintr-o familie de viță nobilă din Iordania

”Tatăl meu este iordanian. Este arab, dar cetățean român de o viață. A venit în România și a studiat arhitectura, deci sunt fată de arhitect. Acum asta face în România. e datorez foarte multe părinților mei. Am avut o educație foarte dură. De la tata cred că sunt atât de puternică. Îi respect foarte mult. Eu sunt crescută într-o familie foarte clasică și conservatoare”, spune Denise Rifai al cărei tată este urmașul unei familii cunoscute în Iordania.

Delia renunță la show-urile de televiziune! ”Îmi dau demisia!” Peste 100.000 de euro încasează pe sezon