Mircea Lucescu este în Kiev. Capitala Ucrainei ar putea fi ținta operațiunilor militare ruse

0

Mircea Lucescu, antrenorul formației Dinamo Kiev, se află în capitala Ucrainei, oraș ce ar putea fi ținta tirurilor aviației ruse. Federația Rusă a lansat un puternic atac vizate fiind mai multe obiective de pe teritoriul țării vecine.

Antrenorul român (76 de ani), care tocmai s-a întors din Antalya, unde s-a aflat în cantonament cu echipa sa, a fost surprins de atacul militar ce a lovit simultan mai multe orașe principale din Ucraina.

Inna va produce propriul talet show! One True Singer va rula pe HBO MAX

Mircea Lucescu este în Kiev. Capitala Ucrainei ar putea fi ținta operațiunilor militare ruse

Cum spațiul aerian a fost închis pentru zborurile civile, Mircea Lucescu ar putea părăsi Ucraina cu mașina, în cursul zilei de astăzi. S-a vehiculat informația conform căreia ”Il Luce” se află pe lista propunerilor  pentru postul de antrenor la Fenerbahce. Club unde a mai antrenat ca, de altfel, șinaționala Turciei.  Actualul contract cu Dinamo Kiev expiră în 2024.

Mircea Lucescu antreneză echipa Dinamo Kiev din 2020.  Antrenorul a mai antrenat principalul club de fotbal din Donetk (Sahtior), dar războiul separatist din zonă a dus la alungarea clubului din oraș.

Zborurile din sudul Rusiei, în apropiere de Ucraina şi la Marea Neagră, anulate până la 2 martie, din cauza ”situaţiei complicate din Ucraina”, anunţă Rosaviatsia