Mitică Dragomir, nemișcat de situația lui Irinel Columbeanu: ”De șmecheri de mucava nu mi-a fost milă! Eu încărcam roaba, el cheltuia pe gagici”

Mitică Dragomir, nemișcat de situația lui Irinel Columbeanu. ”Eu munceam și el spărgea banii pe fufe!”, și-a exprimat dur părerea fostul președinte al LPF (Liga Profesionistă de Fotbal) vizavi de situația pe care o deplânge fostul milionar ajuns la mila prietenilor.

Irinel Columbeanu (66 ani), care s-a mutat din vila sa colosală de la Izvorani, la un așezământ dedicat seniorilor din Snagov, încearcă să acopere o parte a chiriei din donații. Au cotizat pentru fostul monden al bucureștiului multe persoane cunoscute și cu dare de mână. Însă Dumitru Dragomir este neclinitit când vine vorba de o posibilă donație în contul celuipe care îl consideră risipitor.

Mitică Dragomir, nemișcat de situația lui Irinel Columbeanu! De șmecheri de mucava nu mi-a fost milă niciodată. El era milionar, eu eram președinte la Ligă și încărcam roabe de beton. Căram cu muncitorii la vilele alea pe care le-am făcut. Iar el cheltuia banii cu gagici, cu fufe. Și atunci, dacă în viață nu te asiguri (…) În viață trebuie să te asiguri și pentru după moarte. Să nu fii un coșmar pentru cei care rămân”, și-a arătat dezaprobarea Mitică Dragomir într-un interviu cu Horia Ivanovici. Și Gigi Becali s-a arătat iritat de apelurile lui Irinel Columbeanu, însă miliardarul a sugerat ca femeie cu care acesta a fost sunt datoare să-l susțină.

Prințul excentric al evenimentelor mondene de odinioară din București, starea de sănătate a lui Columbeanu s-a depreciat vizibil, pe fondul pierderii moștenirii de la părinții săi.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed