AcasăMoney&People12 ani de la moartea actorului Toni Tecuceanu. A fost cel mai...

12 ani de la moartea actorului Toni Tecuceanu. A fost cel mai scandalos dosar medical pus pe seama GRIPEI înainte de pandemie

12 ani de când actorul Toni Tecuceanu s-a stins din viață! Cauza morții ar fi fost o nouă gripă, conform spuselor medicilor, iar moartea sa a șocat opinia publică, mulți români alegând să se vaccineze.

Astăzi se împlinesc 12 ani de când actorul Toni Tecuceanu a trecut în neființă de o gripă nouă la acea vreme, conform spuselor medicilor în spațiul public. Moartea sa fulgeratoare a șocat opinia publică cu mult înaintea coronavirusului.

A ajuns la spital diagnosticat cu gripa porcină, starea sa s-a agravat rapid fiind necesară intubarea sa. S-a stins din viață a doua zi, eveniment nefericit ce s-a lăsat cu un lung proces. Familia actorului a dat în judecată conducerea spitalului ”Matei Balș” – inclusiv pe actualul politician Adrian Streinu-Cercel-, pentru că a refuzat să desecretizeze raportul medico-legal –și au câștigat dreptul de a avea acces la dosar. Patru ani s-au luptat în instanță rudele defunctului actor din echipa ”Cronica Cârcotașilor”, care anul acesta ar fi împlinit 50 de ani.

12 ani de la moartea actorului Toni Tecuceanu. A fost cel mai scandalos dosar medical pus pe seama gripei dinainte de pandemie

Filmul românesc Tabăra a devansat noile Omul-Păianjen și Matrix. Care sunt cele mai vizionate filme din România

Moartea actorului Toni Tecuceanu, cel mai scandalos dosar medical pus pe seama gripei

Toni Tecuceanu a murit la data de 5 ianuarie 2010. Familia nu a crezut nici o clipă că Toni a decedat din cauza gripei porcine, așa cum au spus medicii de la „Matei Balș” în spațiul public. Fratele actorului a declarat la vremea respectivă că decesul fratelui său a fost folosit pentru a promova vaccinarea împotriva gripei porcine. De altfel, rudele actorului au apelat la specialiști din străinătate care au făcut o expertiză a  actelor medicale ale actorului. Aceștia ar fi stabilit că Toni Tecuceanu nu a murit de gripă porcină.

Toni Tecuceanu a jucat pe scena Teatrului Mic, Teatrului de Comedie iar în  scheciurile sale de la Cronica Cârcotașilor imita personajele politice ale vremii. Printre filmele și producțiile de televiziune în care a jucat, amintim: sitcomul ”La Bloc”, ”Păcală se întoarce” ori ”mintiri din Epoca de Aur”.

Andreea Antonescu despre fenomenul André: ”Câștigam echivalentul unui apartament pe lună”

Ultimele Articole