Moda cizmelor supradimensionate șochează România! Ce vedetă de la noi a dat 1200 de euro pe astfel de încălțări de cauciuc inspirate de cele ale ștrumfilor /FOTO!

Controversata modă a cizmelor de cauciuc supradimensionate a ajuns și pe la noi.

Să se protejeze de prăfuitul showbiz românesc, Delia a dat 1200 de euro pentru astfel de încălțări de cauciuc ce par desprinse din filme de desene animate.

Lansate la începutul verii, la New York Fashion Week 2023, încălțările galbene de cauciuc fac furori peste ocean, mai multe vedete apelând la astfel de ”gumari”.

Moda cizmelor supradimensionate șochează România! Delia a dat 1200 de euro pe astfel de încălțări de cauciuc

Cizmele, care au fost lansate de un brand de profil cunoscut pentru astfel de experimente, au intrat în garderoba multor vedete, amintim Victoria Beckham, nonconformista Paris Hilton, hiphoperul Lil Durk ori starul latino muzicii Maluma (Juan Luis Londoño Arias). Urmăritorii Deliei, obișnuiți mai degrabă cu altfel de ipostaze ale solistei, au fost surprinși de încântarea cu care promovează vedeta ciudatele.

Moda cizmelor supradimensionate șochează România! Încălțări parcă desprinse din filmele cu haioșii ștrumfi. Mulți nu s-au abținut și au luat în balon ideea cântăreței ce jurizează un show de umor. (iUmor, Antena 1). ”Nu cred că am văzut ceva mai urât!”, a fost comentul ce a strâns cei mai mulți susținători.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri