Momentele când Cristina Joia, vedeta Pro Tv, a fost lovită violent! Imagini de pe camera de supraveghere

0

La o săptămână după ce s-a produs agresiunea, apar imagini de pe camerele de supraveghere ale magazinului. Proba video, ce durează un minut și 30 de secunde a fost pusă la dosarul ce se află pe masa judecătorilor. În imagini se vede cum agresoarea pleacă din magazin imediat după atac, iar cel care o ajută pe victimă este omul de la pază.

Cristina Joia, designer al emisiunii „Visuri la cheie”(Pro Tv), a fost agresată, sâmbătă după-amiază (7 noiembrie) .Imaginile sunt înfiorătoare, o recunosc și reprezentanții magazinului care susțin că sunt oripilați de un asemenea comportament.Cristina a avut un schimb de replici cu agresoarea, căreia îi atrăsese atenția că a parcat neregulamentar. După cum se poate vedea din imaginile surprinse de camerele de supraveghere Cristina Joia a fost lovită chiar în timp ce se ducea spre casa de marcat să-și achite cumpărăturile

Ecologista Paula Seling preocupată de viitorul planetei! ”Merg la cumpărături cu plasele mele. Vânzătoarele cred că sunt nebună”

Reacția conducerii supermarketului unde s-a produs agresiunea

”Victima acestui incident a fost surprinsă de agresiunea celeilalte persoane implicate, neavând timpul necesar pentru a putea întreprinde vreo acțiune menită să o protejeze. Ne arătam solidari cu victima acestei agresiuni și nu suntem de acord cu aceste modalități barbare de rezolvare a unor dispute verbale. Nu cunoaștem motivele, dar sunt sigur că oricare ar fi acestea, ele nu pot reprezenta o justificare într-o societate civilizată”, a declerat conducerea supermarketului, potrivit stirileprotv.ro.

Agresoarea riscă până la 10 ani de închisoare

Printre cei care au despus mărturie se numără și casiera care după incident, a ieșit din magazin spre mașina atacatoarei și astfel a reușit să rețină numărul de înmatriculare, pe care l-a oferit poliției. Probele strânse de polițiști vorbesc despre o posibilă acuzație de loviri și alte violențe. Autoritățile așteaptă raportul preliminar medico-legal, care ar putea duce la schimbarea încadrării acuzației la vătămare corporală, pentru care pedeapsa maximă este de 10 ani de închisoare.

Soarta a hotărât altfel! Draga Olteanu Matei a fost transferată cu o zi inaintea incendiului de la secția ATI a spitalului groazei din Piatra Neamț