Monica Anghel a accesat fonduri europene! În pandemie și-a modernizat conacul și l-a introdus în circuitul turistic

Monica Anghel a accesat fonduri europene. De la începutul pandemiei cunoscuta solistă pop nu și-a plâns de milă, precum altți artiști, și s-a reorientat profesional. A coordonat un șantier mare.

Artista a restaurant un vechi han din apropierea Câmpulung Muscelului, județul Argeș, și l-a pus în circuitul turistic. Pentru proprietatea sa și a fratelui său, Conacul ”Sfânta Elena”, artista a fost eligibilă pentru fonduri europene nerambursabile pentru turism. Solista, în vârstă de 49 de ani, a primit 50% din investiția de modernizare a fostului han situat lângă Gămăcești, bani europeni.

Ele sunt motocicletele de fițe ale vedetelor!

Cum lumea muzicală e în faliment, Monica Anghel a accesat fonduri europene pentru noua sa afacere

”Este o zonă de vis, acolo baiețelul meu se bucura de frumsețea naturii. Fiul meu (în vârstă de 10 ani, se bucură de toți gușterii. A muls și capra pentru prima dată. De sărbători am fost acolo, am stat trei săptămâni, pentru ca Aviv a fost cu școala online. Eu cred ca așa trebuie sa crească toți copiii”, a spus Monica Anghel la ”Vorbește lumea”. Conacul ”Sfânta Elena” pe care artista l-a cumpărat în 2015 și unde a stat mai tot anul trecut, în timpul restrițiilor, are opt camere, fiecare cu baie proprie, restaurant, curte generoasă și parcare supravegheată video. ”Fac pe 1 iunie 50 de ani și nu-mi vine să cred că am vârsta asta, că nu mă simt. Mă mai uit la oameni de aceeași vârstă cu mine și am energie multa, mi se pare uneori ca e ceva în neregula cu mine”, a mai spus artista care și-a găsit la Conacul Sfânta Elena locul ideal de relaxare, alternativă profesională și spațiul potrivit anilor de ”pensie”.

Doi concurenți au sărit la bătaie, la ”Chefi la cuțite”, în direct

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed