Monica Tatoiu, despre cum a făcut o avere fabuloasă: ”Am făcut și un milion de lire sterline pe lună. Am condus cu fluerul în gură”

Persoană veselă, activă și comunicativă, multă lume se întreabă cum a ajuns Monica Tatoiu să fie atât de bogată din munca sa.

Acum pensionară, după o prosperă carieră în lumea afacerilor, sexagenara (65 ani) a început cu comercializarea produselor cosmetice, la sfârșitul anilor ’90. Pentru o perioadă a intrat în politică și a candidat la Primăria municipului Bucureștiului, iar de atunci datează și singura sa declarație de avere, conform căreia avea acțiuni de peste un milion de euro la propria-i firmă, și depozite de 325.000 euro, dar și creanțe de 150.000 euro. Monica Tatoiu a acceptat provoarea lui Denise Rifai de a-i răspunde acesteia la chestioane. A început să muncească la 16 ani, și, din 1995 a dezvoltat afacerea cu cosmetice Oriflame, investind 300.000 de dolari.

Monica Tatoiu, despre cum a făcut o avere fabuloasă ”Am condus cu fluerul în gură”

Bani pe care i-a recuperat în doar șase luni. Mai mult, a crescut afacerea până la 33 milioane de euro.În prezent are o avere estimate la 7,5 milioane de euro, acțiuni ca compania de cosmetic pe care a reprezentat-o, dar și bunuri imobiliare, printre care o casă de peste 600 mp. ”În primii doi ani când am făcut profit un milion de lire sterline pe lună, nu știam cum e cu marfa. Era să-l bat pe directorul financiar când mi-a zis că a făcut profit un milion pe lună: „Unde sunt banii, în bancă?!” ”Păi, nu sunt”, „Aoleu, ni i-a furat?!”. Am fost cea mai profitabilă parte din grupul Oriflame. Am avut complexul de premiant. Conduceam cu fluierul în gură. Fără să bat pe nimeni”, a spus Monica Tatoiu care a făcut echipă perfecta cu soțul său.

Se confirmă un divorț zguduitor! Laurențiu Regecampf a depus actele de divorț. ”Dumnezeu îl va ajuta să vadă greșelile”

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed