x


 • EUR
  4.6975
  USD
  4.1192
 • 0° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  0 km/h
  Umiditate

  0%
  Presiune

  0 hPa
string(8) "companii"

Multinaţionalele pariază MASIV pe România!

Furnizorul de servicii de outsourcing Genpact caută peste 1.000 de oameni pentru birourile din Cluj-Napoca şi Bucureşti.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 11.02.2018, 10:37 | Actualizat: 11.02.2018, 10:37

♦ Genpact România, prezentă din anul 2005 pe piaţa locală, face parte din grupul indian Genpact, unul dintre liderii globali în industria de outsourcing.

Furnizorul de servicii de outsourcing Genpact România a recrutat anul trecut aproximativ 950 de oameni pentru birourile din Cluj-Napoca şi Bucureşti (dintre care circa 80 de expaţi), ajungând în prezent la peste 3.300 de angajaţi. Pentru 2018, compania anunţă peste 1.000 de angajări, oferind joburi atât pentru tineri absolvenţi, cât şi pentru cei cu nivel ridicat de experienţă. Joburile Genpact disponibile sunt din arii precum contabilitate, achiziţii, customer support, desktop support, server support.

 

„În acest moment avem o gamă diversificată de trainin­guri, pe care le oferim în funcţie de nevoile candidaţilor – programe de învăţare a limbilor străine sau a sistemelor de lucru, traininguri de proces şi soft skills. Importante sunt deschiderea către o arie nouă, diferită şi dorinţa de a experimenta şi de a aprofunda lucruri noi. Cunoaşterea unor limbi străine a devenit un criteriu eliminatoriu pentru multe roluri deschise“, a declarat pentru ZF Transilvania Shibu Nambiar, COO (Chief Operating Officer) al Genpact Europe, Latin America & Africa.