NĂSTASE anunță spargerea PSD! Mai mulți parlamentari vor emigra la un partid surpriză!

Adrian Nastase a anuntat, duminica seara, la Antena 3 ca mai multi parlamentari PSD vor dezerta si se vor inscrie in PMP. PMP va redeveni partid parlamentar, iar pesedistii dezetori vor avea astfel acces la beneficiile puterii prin sustineera actualei coalitii de guvernare.

 

S-a găsit soluția pentru SPORURILE bugetarilor. Se dau doar în funcție de EFICIENȚĂ?

 

 

„Astazi a avut loc Congresul PMP-ului. Probabil ca PMP-ul va incerca sa creeze un grup parlamentar, neintrand in Parlament, dar totusi va incerca cu niste oameni…(…) Nu pot sa povestesc mai mult pentru ca nu e proiectul meu, dar eu, daca as fi in zona celor de la putere, as sprijini crearea acestor grupuri, pentru ca in mod evident nu exista un liant suficient de puternic, spre exemplu la AUR, si vor fi astfel de eforturi, asa cum vor fi eforturi de a prelua, poate, cativa oameni de la PSD si PSD-ul, fiind in hibernare, nici nu o sa-l doara in momentul in care o sa piarda cativa parlamentari”, a declarat Adrian Nastase.

 

 

Restaurantele NU respectă regulile impuse. Măsură URGENTĂ anunțată de Raed Arafat

 

 

 

Cristian Diaconescu a fost ales, duminica, in functia de presedinte al Partidului Miscarea Populara (PMP), in cadrul congresului formatiunii desfasurat la Sinaia, el fiind desemnat totodata candidatul partidului la alegerile prezidentiale din 2024.

Diaconescu a fost singurul care si-a anuntat intentia de a candida impreuna cu o echipa, motiunea condusa de acesta intitulandu-se „Romania respectata”.

„Prin aceasta motiune (…) va rog sa dati acestui partid solidaritate, intelepciune si coerenta la nivelul local si central si indraznesc sa ma oblig in fata dvs si sa va promit ca eu am sa ii dau un viitor”, a spus Diaconescu in discursul sau.

 

Totodata, el a aratat ca PMP nu iese „la taraba” pentru un alt partid politic.

„Am vazut si eu mica propaganda anterioara acestui congres. Ne-am intrunit aici sa ne punem de acord in legatura cu ce facem in continuare, in legatura cu solidaritatea noastra, in legatura cu coeziunea noastra. Nu ne-am intalnit aici sa iesim la taraba pentru un alt partid politic. E o discutie separata, e o discutie care nu poate lipsi atunci cand se identifica valori comune ce pot fi impartasite la un moment dat, este o discutie care este natural sa se poarte pentru ca solidaritatea si coeziunea pe partea dreapta sustinuta si de Eugen (n.r. – Tomac) si de conducerea partidului a fost transmisa ca mesaj tuturor. Va las pe dumneavoastra sa decideti ce fel de raspuns s-a primit. Dar in acest moment este vorba despre noi prin noi insine, daca cineva din partea dreapta recunoaste acest adaggio”, a declarat Diaconescu.

 

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed