AcasăMoney&PeopleNeti Sandu a ajuns la vârsta pensionării! ”Mai am foarte puțin”

Neti Sandu a ajuns la vârsta pensionării! ”Mai am foarte puțin”

Deși nu-și arată vârsta, iar mulți cred că este mult mai tânără, Neti Sandu a ajuns la 63 de ani. Veterana previziunilor astrologice are vârsta legală a pensionării însă continuă să livreze horosopul său, cea mai veche rubrică de profil din evantaiul televiziunilor de la noi.

Nu teama că va fi cândva concediată o îngrijorează ci cu totul altceva, frica de faptul că-și poate pierde bunurile materiale ori să că se poate confrunta cu eventuale probleme de sănătate.

De 27 de ani la Pro TV, Neti Sandu este, ca și Andreea Esca ori Andi Moisescu, printre vedetele cu cei mai mulți ani petrecuți la televiziunea din Pache Protopopescu. ”Mai am foarte puțin pâna la pensie, dar încă-mi fac temele ca și cum aș fi la școală din nou, iar în fiecare zi mă scoate la tablă” a mărturisit Neti Sandu, care a apărut prima dată pe post în matinalul lui Florin Călinescu, ”Ora7, Bună dimineața”.

Ele sunt vedetele noastre ce au investit în Tesla /FOTO

Neti Sandu a ajuns la vârsta pensionării!

Neti Sandu a ajuns la vârsta pensionării! ”Mi-am depăsit condiția, iar Pro-ul a fost o sansa de a mă pune în valoare”

 ”La Pro TV e ca la armată: să ma scol la aceeasi oră, să fac totul la secundă, să mă încadrez în ritm și să mă mențin. Este ca un cerc vicios de bun augur ce mă face în fiecare zi să mă întrețin. Nu e usor, dar e o foarte bună scoală profesională și o școala a vietii, la o stachetă foarte ridicată. Mi-am depăsit condiția, iar Pro-ul a fost o sansa de a mă pune în valoare”, adaugă vedeta Pro TV, responsabila cu  veștie astrale despre sănătate, finanțe și dragoste.

Fiica Andreei Esca nu-și dorește să fie prezentatoare de televiziune! ”Este prea greu pentru mine”

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.