AcasăMoney&PeopleSolista Niculina Stoican, îngropată în datorii de afacerea sa cu apă minerală

Solista Niculina Stoican, îngropată în datorii de afacerea sa cu apă minerală

Aventura cunoscutei soliste de muzică populară Niculina Stoican în lumea anteprenorială a lăsat-o pe artistă cu datorii de sute de mii de euro.

Artistei (50 de ani), ce s-a făcut cunoscută prin melodii ”de pahar”, i-a venit ideea de a face bani din vânzarea apei minerale, astfel încât ”să iasă” un șpriț bun. A reușit să acceseze fonduri europene (a primit o finațare de circa 73.000 euro, fonduri nerambursabile, prin programul “Sprijin pentru crearea și dezvoltarea micro-întreprinderilor”, cu care a reușit să cumpere echipamente speciale de ultimă generație), pentru exploatarea izvorului Izverna, Plejna, județul Mehedinți.

Dem Rădulescu ar fi împlinit 90 de ani! Vezi ce urmașă frumoasă și talentată are /FOTO

Niculina Stoican, îngropată în datorii din cauza firmei sale de îmbuteliat apă

Însă afacerea nu a mers conform așteptărilor sale și solista și soțul său au acumulat datorii substanțiale. Conform bilanțului depus în 2020, firma în care este asociată împreună cu soțul ei a avut încasări de 411.162 lei, un profit de 5.023 lei și datorii record: 1.873.464 lei, adică circa 400.000 de euro. Firma artistei a mers pe minus încă de la deschidere, în 2010. Până în 2017, compania a avut încasări de 1.295.476 (300.000 euro) și datorii aproape triple: 800.000 euro. Msi rău, pandemia de coronavirus i-a dat cu totul planurile peste cap și a adus-o în pragul falimentului.

Îl mai știi de Dragoș Moștenescu? Costel din ”La Bloc” face stand-up în Londra

Ultimele Articole