Nicușor Dan o acuză pe Firea că a oprit plata banilor pentru persoanele cu handicap. Ce spune Firea

„Gabriela Firea a oprit plata stimulentului financiar pentru adulții cu dizabilități din București. Adică a făcut exact ceea ce ne acuza pe noi, în mod mincinos, în timpul campaniei electorale! Cinism și bătaie de joc până în ultima zi de mandat – de asta au parte bucureștenii de la primarul general încă în funcție. Imediat ce voi prelua oficial funcția de primar general, mă voi ocupa de rezolvarea acestei probleme, iar beneficiarii stimulentului financiar își vor primi banii la care au dreptul. Niciun beneficiar de plăți sociale nu va suferi din pricina incompetenței și batjocurii actualei conduceri a primăriei. În schimb, clienții politici ai PSD, oamenii înșurubați abuziv în funcții și beneficiarii de contracte politice vor da socoteală”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

Plenul Camerei Deputaților decide soarta lui Bănicioiu. Se decide asupra ridicării imunităţii lui

 

În replică, fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, susține că informațiile sunt mincinoase și că problemele apărute sunt provocate de guvernanți.

Cum de Nelu Tătaru nu s-a infectat până acum? Ce îl protejează de virus

 

„O noua zi, un nou fake news, marca Nicusor “Plicusor” Ban. Azi minte ca “am oprit” plata stimulentelor financiare pentru persoanele cu dizabilitati. Adica eu am “oprit” ceva care se achita lunar, datorita unui proiect initiat si sustinut de mine, de aproape 3 ani! Mare ti-e gradina, Doamne! Dar nu mai sunt “pomeni”? Ca asa zicea domnul in campanie. Ca toate stimulentele sociale sunt pomeni care trebuie anulate! Acum plange ipocrit dupa ele? Spre informare: stimulentele pentru copiii cu dizabilități, în valoare de 1 000 de lei lunar sunt, deja, plătite. Stimulentele pentru adulții cu dizabilități, de 500 lei lunar, se plăteau, de obicei, în ultima zi a lunii sau în primele zile din luna următoare, în funcție de situația financiară. Situație financiară grea, la care au contribuit din plin domnii Orban și Cîțu – prietenii domnului Nicușor – care au diminuat lunar cota din impozitul pe venit alocată Primăriei Capitalei și, în plus, nu au acceptat nicio formă de redresare financiară propusă de noi: aprobarea prin CAIL a unui împrumut din Trezorerie sau de pe piața bancară privată. Un comportament odios la adresa bucureștenilor, doar ca să mă pedepsească pe mine politic!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed