x


  • EUR
    4.8340
    USD
    4.1662
string(16) "instant-articles"

Nicușor Dan o face praf pe Firea! Cum a cheltuit inutil banii bucureștenilor

Candidatul dreptei la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, lansează un atac dur la adresa actualului edil, Gabriela Firea. Acesta dezvăluie cum a cheltuit Firea inutil banii bucureștenilor.

Autor: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 03.06.2020, 7:30

Candidatul susţinut de PNL la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat la Digi24 că testarea în masă a bucureștenilor, proiect susținut de primarul Capitalei, Gabriela Firea, ar fi trebuit făcută până să fie atins vârful epidemiei de coronavirus.

„Dacă aş fi fost primar, aş fi avut grijă să existe suficient de multe teste în momentul în care epidemia începea să se propage în Bucureşti şi cu aceste teste nu aş fi testat la întâmplare, ci doar persoane din zone de risc şi oameni pe care existau suspiciuni. Ce se întâmplă acum, după ce vârful a trecut, este o risipă inutilă de bani. Ce se întâmplă în Bucureşti este că se face cu o primă generaţie de teste cumpărate în luna martie şi care dau o rată de eroare foarte mare, deci ăştia sunt nişte bani aruncaţi.

Al doilea tip de testare care se întâmplă în momentul ăsta în Bucureşti este o testare primul venit, primul servit, hai să văd dacă ai coronavirus. Sunt pur şi simplu două milioane de lei aruncaţi, pentru că atâta timp cât nu ai o eşantionare evident că 99% din oamenii care se duc acolo nu vor fi infectaţi şi rezultatul este zero”, a declarat Nicușor Dan.